Ha ti egy asztalnál ülnétek Istennel, milyen kérdéseket tennétek fel neki?
Figyelt kérdés
Csak kiváncsi vagyok jöhetnek vicces illetve komoly és okos válaszok csak amolyan kiváncsiságképp kérdem2019. márc. 9. 12:06
11/19 A kérdező kommentje:
Egyébként van egy film ami ezzel foglalkozik a cime interjú istennel
2019. márc. 9. 17:42
12/19 anonim válasza:
Miért hagyta,hogy egy fogorvos tönkretegye a fogamat,és utána nem igazi,és kényelmetlen műfoggal kelljen élnem?
Miért nem óvott jobban,mikor tudja,hogy egy gyenge élőlény vagyok,vagy miért hagyott megszületni,ha tudja,ez az élet nekem nehezebb,mint amivel meg tudnék birkózni.
13/19 anonim válasza:
Ízlik e a leves, kér e még krumplipürét, stb
14/19 anonim válasza:
Hogyan alakult ki az univerzum?
Isten téged ki teremtett?
15/19 anonim válasza:
Ha régen voltak csodás események, akkor ma miért nincs?
16/19 anonim válasza:
Hát megkérdezném tőle,hogy mi a jó büdös francnak hagyja,hogy azok haljanak meg balesetben,akik nem vétkesek. Vagy miért hagyja az embereket szenvedni rákban, és miért halt meg apukám.
Szóval biztos egy üvöltözős beszélgetés lenne a fickóal.
17/19 anonim válasza:
Miért születnek mentálisan sérült emberek?
19/19 kreténpali válasza:
"Ha ti egy asztalnál ülnétek Istennel, milyen kérdéseket tennétek fel neki?"
Miért gondolja, hogy alkalmas a pozícióra? Fizetés igény, mikor tud kezdeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!