Megosztanátok velem a tapasztalaitokat?
Főleg a víziók (geometriai alakzatok) és a hallás érdekelne,de bármit leírhattok, amit megtapasztaltatok. Amire még kíváncsi lennék, hogy mikor kezdődött ez nálatok és, hogy napi szinten vagy csak néha jönnek ezek a jelenségek. Az is megírhatjátok , hogy sikerült e ezzel a látással és hallással problémát megoldanotok vagy esetleg jobbá tenni az életeteket.
40/N
Ez miért az ezotériában van?
Kb 16 éves koromban kezdődött, általában embereket hallok beszélgetni. Legtöbbször összefüggéstelen az egész. Néha viszont szólnak hozzám. De nincs benne semmi ezo, nem segít semmiben, olyan az egész mintha ébren álmodnék. Persze lehet van valami üzenete, de engem inkább csak zavar, és nehezebben tudok elaludni, vagy paralízis lesz belőle.
18/L
Volt egy időszak, amikor kerestem a fennlét és az alvás közti átmenetet, de mindig belealudtam. Amikor igazán el fog kezdődni nálam az alvás, akkor a zúgást, rezgést kezdek hallani, és az agyam is elkezd tompulni. Ha visszariadok a valóságba, akkor nagyon fáradtnak érzem magamat, és győz az alvás.
Ha alvás közben felkelek nagyon alvási állapot közelében, akkor homályosan emlékszem dolgokra, de érzem, hogy inkább alszom, minthogy fenn lennék. Fura, nehéz ez az állapot. (37F)
1#
Azért írtam ebbe a kategóriába, mert több mint 20 év tapasztalata után én ezt nem mentális betegségnek tartom.
Legalább is nálam biztos nem az.
Persze nekem is van, hogy minden félét hallok,látok és nem tudom hova tenni,megfejteni. Látom az emberek cselekedeteit, párbeszédeket hallok hozzá, de sokszor számomra ismeretlen emberek. Volt, hogy órákat töltöttem ebben az állapotban.
Még nagyon régen volt nekem is az a tetrisz hatás, amiről írnak,de ez nagyon ritkán fordul már elő.
Régebben azt gondoltam, hogy lehalgatom az embereket, megtettem azt, ha volt rá lehetőségem le ellenőriztem a párbeszédeket vagy mondatokat, amit hallottam, pl. barátnőm költözéséről előbb tudtam, mint ő maga.
Mikor hallottam egy este, azt mondta költözök, másnap felhívtam és mondta, hogy ő nem mondott ilyet senkinek. Aztán rá kb. 1 hétre felhívott, hogy költözik. :) Jött egy jó lehetőség és vett egy házat.
A saját betegségem diagnózisát már egy héttel előtte tudtam, mint az orvos kimondta. Latinul kaptam meg a nevét, azonnal megtaláltam a neten, persze nem akartam elhinni, hogy az a bajom,de aztán az orvosnál szembesültem az igazsággal.
Rengeteg hasonló dolgot tudnék még írni,amik megtörténtek miután láttam és hallottam őket és ennél sokkal durvább dolgok is, mint amiket leírtam.
Aztán ott vannak a geometriai alakzatok, szimbólumok, amik fényből vannak, forognak és némelyik úgy ragyog mint a gyémánt csak egyet kiemelek, mert az volt az utolsó az ikozaéder a nevét is hallottam mellé miközben forgott előttem. Egyből megtaláltam a neten azt is.
Írtad, hogy szoktak szólítani, én a helyedben utánna járnék, hogy ki ő. Egy pár próbát, azért megér szerintem.
Nekem is sokszor mondják a nevem és a válasz is megjön, ha kérdezek, vagy képben vagy hangban vagy mindkettő jön egyszerre.
Alvásparalízisem, nagyon régóta nem volt már, de kellemetlen volt arra emlékszem.
Veled ellentétben én nagyon szeretem, hogy nekem van ez a hallásom.
Lehet, ha neked is lenne a hang mellé kép, másképp tekintenél erre az egész dologra.
2#
Szóval kerested az alvás és ébrenlét közti állapotot. A látás miatt?
Őszinte leszek, azért írtam ki a kérdést, hátha találok itt hasonló embereket,mint én. Tapasztalat cserére lenne szükségem.
Sajnos nem volt lehetőségem hasonló embereket eddig megismerni.
Én áthallásnak hívom és elég pocsék érzés,hogy bárki beledumálhat a csatornádba,időnként vannak nemkívánatos kíváncsi látogatóim is....valószínűleg te is érzékenyebb vagy az átlagnál,félálomban kisimulnak az agyhullámok befogadóbb leszel az asztrálsíkra ott pedig elég sokan vannak...ha biztonságban érzed magad az információáramlás közben,az azt jelenti,hogy jó kezekben vagy..
Geometriai alakzatokat nem látok,de ismeretlen helyeket,embereket,jeleneteket igen,ezek többnyire jelentéktelenek,(gondolom a tér-idő hálóra kapaszkodik ilyenkor a tudatom)...van amit csak a tudatalattim tisztulásának érzékelek és vannak konkrét segítségek és a szimbólumokat is fizikai megnyilvánulásokban kapom,mert erre vagyok nyitott (léleklátás)...
Biztosan rákerestél már a szakrális geometriára ami az univerzum intelligenciájának számrendszer-független megjelenítése és ugyanúgy információkat közöl,az ikozaéder úgy tudom az érzelmekért felelős víz elemhez tartozik,de ezen az oldalon:
...vannak olyanok akik hasonlóan kapnak megint más értelmezni is tudja,hátha.
2#
Sajnálom,lehet csak tovább kellene próbálkoznod más teknikával.
5#
Még jó, hogy nem mentél el vele orvoshoz azonnal leszedáltak volna. Lehet az alkohol nálad csak rásegített ezekre a dolgokra.
Nagyon ritkán iszok alkohol, jó ha egy évben 1x és akkor is keveset, én is intenzívebben láttam utána. Viszont volt olyan is, hogy egy pohár pezsgőtöl olyan rosszul lettem, hogy fél éjszakát a fürdőszobai szőnyegen töltöttem. :).
Nagyon remélem nem csak egy orvos véleményét hallgattad meg.
Engem egyszer félre diagnosztizáltak és nyugtatót akartak adni a szívbillentyű betegségemre. Még jó, hogy nem tudta elhitetni velem az orvos, hogy pánikbeteg vagyok és felkerestem egy nagyon jó szívklinikát ott aztán kiderült, hogy öröklött, velem született betegség a szívbillentyű elégtelenség.
Gyógyszert azóta sem szedek rá. Gyógyszer ellenes vagyok.
6#.
Köszönöm szépen a linket! Örök hálám. :)
Ezt az oldalt eddig még nem találtam meg, bár még nem olvastam el, de megnyitottam és erre az oldalra nem emlékszem.
A nemkívánatos kíváncsi látógatókhoz már volt szerencsém többször is,igazából elég sokszor.
Volt, hogy az arcomba integetett és azt mondta a másiknak, hogy ez tényleg lát minket. Volt olyan is, hogy nem láttam csak hallottam, hogy egy férfi ezt mondja :Tűnj el innen, mit keresel itt. Meglepődtem és megkérdeztem mivan??? Erre azt válaszolta, hogy nem nekem mondtam!
Már nem félek régóta vagyis inkább azt írom sokszor olyan váratlanul történnek dolgok, hogy nincs már időm megijedni sem. Jó segítőmim vannak,mindig is biztam bennük és biztonságban éreztem magam.
A geomertriai alakzatokat, szimbólumokat már vagy 8 éve látom. Igen a tér idő, száluniverzum, ezekkel nagyjából tisztában vagyok már, azt azért nem mondom, hogy értem is, de találkoztam velük, láttam. :)
Azért annyira nem vagyok elveszve, bár úgy érzem néha nem egyszerű az utam és jó lenne végre találni valakit, aki hasonló mint én.
Most pedig elolvasom mit írnak az ikozaéderről. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!