Mi a véleményetek arról, hogy Villás Béla szerint, azért marad el a 2012es összeomlás, mert 7év kegyelmet kapott a társadalom?
2005 után sokan jósolták, hogy 2012ben akik nem foglalkoznak spiritualizmussal halálnak halálával lakolnak majd. ( jó biznisz volt ez azoknak akik ebből éltek...) 2012ben viszont csodák csodájára nem történt semmi különös.
Lehet hogy majd most? :DDDDD
Letelt a 7 év 2012 óta.😀
Amugy meg kamu az egész. Nem lesz semmilyen világvége. A tudósok szerint viszont 2050 után lesz ilyen világvége szerűség a globális felmelegedés miatt.
Igazán nem akarok személyeskedni, de nem kellene Villás Béla videókat nézni. A hasonló "egyházakat", egyesületeket is jobb elkerülni.
Helyette nézz normális szabadegyetemes videókat. Mint például a Corvus, vagy Dávid Gyula videóit. Ezekből tanulhatsz is valamit, ami valós.
További aprócska probléma ezzel a jóslattal, hogy ha mindenki megpusztul aki nem foglalkozik ezo-val akkor a világgazdaság sajátságai miatt, megy a maradék is a levesbe.
2013-ban elmondta hogy elkezdődött.
Azt is mondta hogy nem lesz semmibe féle világvége! A "világvége" magadban van. Egyéni lesz, mert mindenki a saját ütemében fog felkelni a világ mocskából. Nem lesz krakk globális szinten. Ez az év sokak számára meghozhatja az ébredést aki nyitott erre a témára. Sokak fognak nyitott szemmel járni amihez ez a kegyeleti év hozzájárul. Akik nem lesznek nyitottak a világ mocskában fognak fetrengeni és sose fognak arra a szintre eljutni mint az aki ebben az évben kinyílik. Én így hallottam tőle és látok benne rációt ami úgy is kifog derülni! :)
Most 2019 december 21-én mind meghalunk. Jajj...
Vagy ismét kapunk kegyelmet 500 évre ?
Nem mondtam olyat hogy világvégét josolt.
Másrészt nem fog megvilágosodni senki a tanitványai kozul mint hogy még maga a nagy Villás Béla sem megvilágosodott
Reggelente meg én is fel szoktam ébredni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!