Ez milyen vallashoz van kozel?
Figyelt kérdés
Hirtelen olyan dolgok es jeleket vettem eszre amik igazan erdekesek.
Vissza kellett jonnon magyarorszagra hirtelen. Apu beteg volt.
Utana meg egyik nap ereztem hogy elkell mennem meglatogatnia este vettem egy top joyt: rakj rendet magadban
Utana masnap ereztem a halalat .
Ez milyen dologhoz kotheto? Mert azert eleg erdekes
2019. febr. 16. 06:08
1/5 anonim válasza:
Ennek nincs köze a valláshoz. Istenhez lehet, de ugye Isten nem a vallás.
2/5 anonim válasza:
Gondolom azért jöttél vissza, mert szereted édesapádat. A top joy vétele a reklámokhoz köthető. A halálának érzése pedig abból fakad, hogy tudod, nagyon beteg volt.
4/5 anonim válasza:
Én a kínai étteremben lévő szerencsesütikben található közhelyekre hittem azt mindig, hogy Lao-Ce akar nekem üzenni. Aztán észrevettem, hogy másokéba is bele van írva ugyanaz. De rájöttem, hogy ha összegyűjtöm az összes közhelyet bölcsnek is fogok tűnni és meg is élek belőlük.
Üdv, Szabó Péter
5/5 anonim válasza:
Ez nem vallás. Ez ősibb, mint a vallás. Ősibb és igazabb.
(biztos még keveset tudsz, biztos még fiatal vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!