Második este hallok huzatos, süvítő hangot. Mi a fene lehet? Tapasztalt már ilyet valaki?
Figyelt kérdés
Úgy tudnám leírni, mint mikor egy csőben huzat van, vagy a kandallóban.
Mindent átnéztem, nem tudom beazonosítani a hang forrását, egyszerűen nincs olyan, ami kiadhatná. Tegnap szóltam emiatt szüleimnek, ők is hallották, de nem lettem okosabb. Csak a házban hallható. Ideges vagyok tőle, nyugtalan.
2019. febr. 7. 00:07
1/2 anonim válasza:
Ablakok, ajtók rései. Nálam is van ilyen hang. Kísérteties, de csak annyit jelent, hogy nyílászárót kellene cserélni.
2/2 anonim válasza:
A szél a réseken, semmi más:) Nekünk cserépkályhánk van, viharos szél esetén konkrétan huhog a kéményünk :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!