Pettka kérdése:
Valaki tapasztalt már olyat a víberen, hogy például este lefeküdt aludni, reggel felkel 10- kor, és azzal nyit a barátnője, hogy miért voltam én fent víberen hajnal 4- kor? Miközben végig aludtam az éjszakát. Valakinek hasonló tapasztalat?
Figyelt kérdés
2017. szept. 21. 16:49
1/8 anonim válasza:
Én barátnőn nem ellenőrizget...ennyi
3/8 anonim válasza:
Volt ilyen agyament barátnőm.
Ha hajnal 3-kor ránéztem a telefonra akkor jött a kérdés hogy "Miért voltam ébren".
Vagy régen ha msn-eztem, akkor nem kezdtem nagy betűvel a szöveget csak írtam írtam. A telefonról viszont nagybetűsített automatikusan és olyankor jött a kérdés hogy hol vagyok, hová megyek hogy telefonról írok... :D
Ejteni kell az ilyet mert nem lesz jó vége.
4/8 anonim válasza:
Amúgy közölném vele hogy irgalmatlan fosás jött rám, na erre varrjon gombot.
5/8 anonim válasza:
Én biztos hogy szakitanék vele, ennek úgy se lesz jó vége hogy állandóan ellenőriz, gyanúsitgat.
6/8 anonim válasza:
Az én barátnőm hajnali 3-kor mellettem alszik az ágyban.
Ja és nem vagyok fenn se az Instagramon, se a viberen, se az arckönyvön, se egyetlen ilyen baromságon se.
Ha beszélni akarok valakivel legrosszabb esetben felhívom telefonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!