Meg lehet. Javítani szinte teljesen az emberi kapcsolataimat akkor is ha már születésemtől fogva kódolva van hogy. Rossz lesz és azok is?
Ezt írják orvosilag:
"A szorongó, nyugtalan, ingerlékeny embertípus sokkal gyakrabban betegszik meg valamilyen vese eredetű problémában. Az egyén életében az emberi kapcsolatok olyan szélsőségekbe képesek átcsapni, amely megbontja a testi és lelki egyensúlyt."
Szóval amit tenned kell, az az hogy fordítsd át, ne vesebetegként gondolj magadra, aki ez miatt az emberi kapcsolatokban hiányt szenved, hanem változtass a hozzálásodon, kezdj el meditálni, végezz önkutatást, és meglátod más szemmel fogsz tekinteni magadra és mindenki másra is, és ezzel elkezdenek megváltozni a körülményeid. A világot nem tudja minden ember a saját képére formálni, de azt felismerhetjük hogy mi miért nem illünk bele a világba.
Rosszul közelíted a problémát!
Nem a betegség okozza a lelki problémákat, hanem a lelki problémák okozzák a betegséget.
Ha megoldod ennek a szituációnak a hátterét megoldódik majd ez a kiközösítős probléma, de még lehet hogy a vesebetegséged is megszűnik.
Hibás összekapcsolása a dolgoknak!
Az, hogy testi betegséggel születtél, nem vonzza maga után a fejbéli betegséget (agybajt).
.
Mint a barátkozáshoz, mint pedig a veszekedéshet min. két ember kell.
Nézeted szerint mindig a másik a hibás, így aztán nem barátod, hanem még haverod sem lesz.
Szerintem is inkább siránkozni akarzs. elhiszem, hogy nehezen barátkozol, de szerintem is ez egy jó kis kifogás a veséd.
Nekem is vese gondjaim vannak és rengeteg barátom van az iskolában sem volt ezzel gondom.
De most azt szeretnßem, ha még a mai napon felhívnál 3 olyan embert akik közel állnak hozzád és megkérdeznéd tölük, hogy hogy vannak, és mikor érnek rád veled találkozni, beszélgetni a következö 2 hétben. Ami fontos, hogy egyértelmüen mond ki, hogy szeretnél velük találkozni, ne csak utalj rá, vagy reméld, hogy majd ök elhívnak téged.
Majd 2 hét múlva írjál rám, hogy a 3 emberböl hányan akartak veled találkozni, és hányszor találkoztál velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!