Ha ezt a szöveget leírom egy papírra, elásom az ablaka alá, ér valamit?
Figyelt kérdés
Gyűlölet van bennem valaki iránt.Vannak időszakok amikor nyugodtabb vagyok,de sikerül mindig elérnie hogy taccsra vágjon érzelmileg.Hiába próbálom hogy nem gondolok rá,de az a baj,hogy sokszor látom,nem tudom elfelejteni.Kívántam már magamban nagyon sok rosszat neki,de ezt be akarom fejezni most már.Arra gondoltam hogy leírom egy papírra azt,hogy X.Y. kívánom hogy az élet adja vissza neked az összes mocsokságodat amit elkövettél ellenem,és elásnám az ablaka alá.Ez hatásos lenne nekem és neki ?2018. dec. 23. 11:25
1/3 Cute_Psychopata válasza:
Szerintem nem, ha tényleg olyan sok rosszat tett, egyszer ugyis vissza kapja az élettől.
2/3 anonim válasza:
Ha ez neked segít akkor már épp elég. Nyugodtan írd le , asd el , égesd el szerintem könnyít rajtad ha kiíród magadból a duhodet ha nincs kinek elmondani . Ő nem amiatt fog bűnhődni amit leirtal , hanem mert előbb utóbb mindenki vissza kapja amit adott .
3/3 anonim válasza:
SegítHET, de vigyázz, senki ne tudjon erről a tettedről, senki meg ne lásson közben!
Ha mégis, mert akkor még jobban fogod gyűlölni, ha feljelent azért, mert az ő ablaka alatt áskálódsz!
.
Azt, aki engem gyűlölne, addig szeretgetném, míg bele nem őrülne gyűlöletébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!