Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan kell fekete papírra...

Hogyan kell fekete papírra fehér szöveget nyomtatni?

Figyelt kérdés

Gondolom be kell állítani valahol, csak én ehhez hülye vagyok xd lehet, hogy tök egyszerű, de nekem nem megy:D Köszi a segítséget előre is ^_^

a nyomtatóm HP Deskjet D1460 ha ez számít valamit xdd

2014. jan. 11. 18:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyet még nem hallottam, de ha megnyitsz egy dokumentumot (fehér alapon fekete betűk), akkor azt invertálhatod, azaz megcserélheted a színeket és úgy nyomtathatod.
2014. jan. 11. 18:25
 2/3 coopper ***** válasza:

Szia.

Fehér szint a nyomtatók nem tudnak nyomtatni mivel szubsztraktív (kivonó) színkeverés használják.

[link]

Tehát fogsz egy képszerkesztő programot, veszel egy fekete hátteret, ráirod fehérrel a szöveget. Aztán pedig kinyomtatod FEHÉR papirra.

Sok sikert.

Üdv.

2014. jan. 11. 18:37
 3/3 anonim válasza:

Fekete vagy egyéb sötét szín háttérként nyomtatásakor túl sok festék kerül a papírra, átázik és csúnya hullámos lesz.

Lézer nyomtatóval kellene megoldani.

2014. jan. 24. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!