Mit szoktatok csinálni a párotoktól kapott rózsával?
Én megszárítottam azokat, mikor már hervadásnak indultak. Valahol olvastam, hogy jobb az ilyeneket nem őrizgetni, mert csak elviszi az energiát a lakásból.
Viszont nem jó szívvel dobnám ki, mert mégis csak a páromtól vannak.
Ti mit szoktatok csinálni?
a virág a pillanatnak szól, a múlandóság a természetének a része. El kell engedni amikor lejár az ideje. Ez ugye magára a párkapcsolatra is analógia.
Nem mindegy hogy akkor dobod ki amikor lejár az ideje vagy 15 év múlva költözéskor? vagy ha akkor nem akkor majd a hagyatékodat felszámoló gyerekeid dobják ki.
a sorsát nem kerülheti el.
Figyelj, itt nem fogsz senkitől normális-használható választ kapni, ebben a kategóriában legalábbis kizárt !
Ha te hiszel ebben, szárítsd meg, és tedd el, őrizd meg.
Alapvetőleg én erről még nem hallottam, de hiszek az ilyesmiben, ezért biztos, hogy legközelebb én is így fogok eljárni és nem dobom ki.
"Valahol olvastam, hogy jobb az ilyeneket nem őrizgetni, mert csak elviszi az energiát a lakásból."
Így van. Halott virágokat ne őrizgess. Ugyanígy nem őrizgetsz emberi hullát sem a házadban, igaz?
XD utolsón derültem XD
De amúgy kérdező, nagyon egyszerű: mondd meg párodnak, hogy vágott virág helyett cserepes virágot adjon, ha már mindenképp virág. Élő is, a gondoskodásodról is tanúbizonyságot tehetsz előtte és színesíti az otthonodat. Kész haszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!