Hogyan történhetett?
Figyelt kérdés
Két és fél hete meghalt a mamám, és bizonyos dolgokat úgy elrakott, hogy nem találjuk sehol. Így történt ez egy piros szilikon sütőlappal is. Mikor sütöttem mindig a mamám tette el ugyanoda. Két lehetséges hely van ahova tehette. Anyukám, papám és én is rengetegszer megnéztük, de nem találtuk. Egyik nap egy csomag piros szalvéta alatt találtuk meg abban a fiókban, ahova tenni szokta, viszont tisztán emlékszem rá, hogy felemeltük a szalvétát, de nem volt ott, sőt az egész fiókot kipakoltuk. Akkor sem találtuk. Mi lehet erre a magyarázat?2018. nov. 7. 19:35
2/6 A kérdező kommentje:
De nem mi tettük el, hanem a mama. És kipakoltuk tényleg az egész fiókot, de nem volt ott, amikor használni szerettem volna.
2018. nov. 7. 19:46
3/6 anonim válasza:
Inkább az ezoteria rovatba rakd fel. És megkapod azt a választ amit hallani / olvasni akarsz. Amúgy részvétem.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2018. nov. 7. 19:48
5/6 anonim válasza:
2 héttel a nagyi halála után egy tepsi a legnagyobb problémád?
6/6 A kérdező kommentje:
nem a tepsin van a lényeg, hanem azon hogy odakerült a semmiből.
2018. nov. 7. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!