Szerintetek mi történhetett?
Sziasztok!
Benzinkúton dolgozom, és tegnap előtt volt az első napom ott...pénztáros vagyok.
Étkezésem előtt dohányozni mentem amikor mondta a kolléganőm hogy "megnéztük a kasszád és 5000 forint hiányod van."
Ez körülbelül 2-3 óra között volt.
Kértem a főnököt nézze vissza a kamerafelvételeket de mivel ő nem volt bennt egy másik kollégám és kolléganőm intézte.
Azt mondták a kamera felvételen látszik amint a kolléganőm xy mond nekem valamit (emlékszem pénzt akart felváltatni velem.
Fel is váltottam... és azt mondta zq, aki a felvételeket nézte hogy amint felváltom (nem adtam 5000est neki csak 10 darab 1000-est mivel 10-est váltottam neki, hogy kitakarja xy a hátával a kamerát utána nincs az 5000es a kasszámban. De előtte viszont ott volt. Egyértelmű hogy megloptak szerintetek is? Ajattom nem kaptam meg mert hozzáadták a hiányomhoz...és gyanús hogy pont 5000 kereken hiányzott...és a telefonfeltöltéses dologban is volt 11.000 ft hiányom. Pedig azt segítség és ellenőrzés nélkül nem csináltam. Szerintetek? Mindenki szerint valami sántít ebben.
Válaszotokat előre is köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!