Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti ezotériával foglalkozók,...

Ti ezotériával foglalkozók, hogyan lehet valakit úgymond megáldani megvédeni ezekkel a dolgokkal?

Figyelt kérdés
Szeretnék megvédeni egy számomra fontos személyt és megáldani hogy jó élete legyen. Tegnap rengeteg dolog össze jött szegénynek, és nem ezt érdemli, szóval ezen szeretnék ilyen módon változtatni. Hogy fogjak hozzá? Mit tanácsoltok? Köszönöm szépen válaszaitokat! További szép napot kívánok mindenkinek!🤗

2018. nov. 6. 11:26
1 2
 11/13 Fürediné Kiefer EDit ***** válasza:
38%
Lehetne agykontrollal,vagy reikivel is gyógyítani,segíteni barátokat,rokonokat,de leggyorsabb a hittel való segítés,mert az élet törvénye a hit törvénye.Mindig Jézus segítségével fordulunk az atyához,mert ő az ember megváltója,segítője.Én a következőképpen gyógyítom magam,rokonokat,állatjaimat,kicsit hasonlít az orosz tudósok módszeréhez,de most nem használok számsorokat.Jézus nevében kérlek Uram,hogy segítsd meg a nagynénémet,tudom,hogy lelkileg tőled származunk,mint lélek,Isten gyermeke vagyunk,és most ez alapján szolok nagynéni lelkéhez,a sejtekhez,hogy működjünk együtt,tartsunk össze,segítsük egymást a sejtek szintjén.Köszönöm Uram a segítséget,áldás Rád és a nagynénémre.A nagynéni egy másik kerületben lakik és így táv gondolattal,szellemi úton gyógyítom,ez bevált minden rokonnál.Az értelme a következő: a kozmosz=rend,harmónia,ha bármi okból kiesünk a kozmosz rendjéből, az egységből,akkor diszharmonikussá válik az életünk: megbetegszünk vagy komoly gondjaink lesznek,amit Jézus által tudunk helyrehozni,mert ő közvetítő az Atyánál.Kérjél és megadatik,nekem segít ez a módszer,igaz 94-től nekem Jézus a szellemi mesterem,mióta kis húgom fiatalon és váratlanul meghalt,akkor kezdtem el párhuzamosan teológiát,ezotériát,természettudományos ismereteket tanulni,de a legjobb a hitben kérő segítség Jézus felé,akkor a rokonok,én és az állatok is jól vnnak.
2018. nov. 7. 20:16
 12/13 A kérdező kommentje:
#12 Nagyon szépen köszönöm neked hogy leírtad. :)
2018. nov. 7. 22:54
 13/13 A kérdező kommentje:
2018. nov. 8. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!