Tényleg csak ennyi lenne az élet?
Figyelt kérdés
Ha tényleg nincs semmi se a halál után nincsenek csodák semmilyen misztikus dolgok.Csak nekem tűnik borzasztóan szürkének ,szomorúnak az élet? Az emberek szenvednek.Szoktam nézni a híradóban hogy gyerekek,fiatalok halnak meg.Nagyon elszomorít ez.Sok ember alig él és meghal.Egyszerűen nem tudom elfogadni hogy ilyen kegyetlen legyen az élet.Valaki irt olyat írt hogy a világegyetemre is a pusztulás,hanyatlás a jellemző.De ezt nem értettem hogy mire gondolt.2018. nov. 3. 13:39
1/6 anonim válasza:
Ne emeld ki az embert az élővilágból, máris szebb a kép. Meddig él egy kisteknős? 50-ből ha pár eléri a tengert, akinek sikerül, annak is mennyi az esélye hogy tisztes kort ér meg? Elég kevés! Sajnos ennyi az élet. És az emberre már csak nagyon kevés állat vadászik. Ne panaszkodjunk.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát ezzel nem nyugtattál meg.
2018. nov. 3. 14:54
3/6 anonim válasza:
Örülök, hogy nem vagyok egyedül azok közül, akik látják, hogy undorító a világ. Csak sosem feledjük, hogy nem az életre haragszunk, hanem arra, hogy elvész.
4/6 anonim válasza:
Aki az életében a megtapasztalás azon szintjén van, hogy csupán ennyit képes érzékelni, akkor annak valóban ennyi az élet :) Ez ilyen egyszerű!
5/6 anonim válasza:
A világegyetem hanyatlása valószínűleg az entrópiára vonatkozik, ami egy valós tudományos fogalom, konyhanyelven annyit tesz, hogy "minden a káosz felé törekszik". Amúgy szerintem az élet sokkal szebb a természetfeletti nélkül. Így végre élheted az életed pl a pokol riogatása nélkül, és többre értékelheted pl a természet komplexitását. A világ kegyetlensége ellen pedig ha apró dolgokat is, de lehet tenni, sőt, kell is, nem szabad legyintve azt mondani, hogy majd a túlvilágon jó lesz. De ha a csodáktól jobban érzi magát az ember, akkor higyjen bennük, nincs azzal baj, amíg azzal nem árt másnak.
6/6 anonim válasza:
A hiradót ne nézd, mert csak abból áll, hogy baleset, háború, politikusok fasságai stb jóhogy elveszi a kedved mindentől
Nézd az animal planetet meg a discovery channelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!