A kirlián fotókon miért látszik a levágott növényi rész?
"nem bogyók alkotják a testeket"
Ez igaz belőle, a többi mese. Az elemi részecskék tényleg nem bogyók, de nem is hullámok. A többi meg sima zagyvaság - csak arra jó, hogy elkábítson téged.
jól mondta akitől hallottad.
de a magyarázatra neked kell rájönnöd, nem mondhatom el.
Na, erre kíváncsi vagyok :-)
Itt az ezotérián már a rákot is gyógyítják, és megvan a fénysebesség fölötti utazás is :-()
Ezt mi alapján tették át ezoba? Ami a modik értelmét megalahdja már ezo? :O
# 2/4 az elemi részecskék amíg nemfigyelik meg valószínűségi hullámfügvénnyel írhatók le vagyis hullámok. Utána lesznek bogyók :)
# 3/4 pedig pont amagyarázat érdekelne. Ha már nincs ott semmi bennemarad valamibe a valaha élő volt rész lenyomata?
"Itt az ezotérián már a rákot is gyógyítják, és megvan a fénysebesség fölötti utazás is :-()"
Fénysebesség felett már rég megvolt az utazás. A kvantumfizikai EPR hatás azonnali távolbahatást tesz lehetővé. Nem kell ide ezo, csak fizikai ismeret :)
3. vagyok.
Ez az oldal nem alkalmas hogy elmagyarázzam a miértjét.
Kérdezd meg Kisfaludyt. Ő elmond olyanokat amikből rájöhetsz.
Az 3d-s anyagon kívül is van létező.
Nyugodtan elmondhatod. Engem és pár embert érdekel. Azzal a néhány begyepesedett szkeptikuskával, meg ne is foglalkozz. Én sem teszem
Kisfaludy sajnos nincsen itt. Mond mi az oka?
Bogyók?
De cuki, ahogy a 7 évesek elképzelik a világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!