Travis83 kérdése:
Szerintetek igaz lehet az, hogy egy szimulált világban élünk?
Figyelt kérdés
Elvégre egyszer majd mi is eljutunk arra a technológiai szintre, hogy képesek leszünk világokat szimulálni, s a benne lévő mesterséges intelligenciák még csak nem is fogják sejteni, hogy ők nem valódiak. Akárcsak... mi...?2018. okt. 3. 13:51
1/7 anonim válasza:
Persze, szerintem igaz, mint ahogy léteznek a sárkányok, meg Isten.
2/7 anonim válasza:
Igaz is lehet, de ez azért mindegy mert mi ezt éljük meg valóságként és nincs kapcsolatunk a szimuláció létrehozóival.
3/7 anonim válasza:
Nem tudom. Olvasd el Stephen Kingtől A setét torony sorozatot. Abban van egy rész, ahol pár szereplő találkozik a szerzővel. De többet nem spoilerezek, minden esetre érdekes. :-)
4/7 anonim válasza:
van rá lehetőség mivel nem lehet bebizonyítani vagy épp megcáfolni ahogy istent sem lehet hogy az egész emberiség története pusztán csak az ő szórakozására van... :D de lehet hogy nem de ha mégis egy mátrix típusú szimulált világ lenne én kíváncsi lennék az igazi testemre elvégre nem biztos hogy ugyan ilyen alakunk van valójában
a mesterséges intelligencia nem is tudná felfogni hiszen ők ebbe a világba születtek és csak bizonyos keretek között mozoghatnak
5/7 anonim válasza:
Aztán még az is lehet hogy a mi világunkat is már egy szimulált világban alkották és mi is azon vagyunk hogy egy szimulált világott hozzunk létre.
Nézd meg a 13. emelet című filmet. Pont erről szól.
6/7 anonim válasza:
Ezen már én is agyaltam. Nekünk ez a valós világ, így nem tudnám elképzelni, hogy ami nekünk jelenleg valós, akkor ha mégis kiderülne, hogy ez csak egy szimulált világ, akkor milyen lehet az igazán valós világ.
7/7 A kérdező kommentje:
Nos, lehet a valós, ergo az eredeti világ, már rég nem létezik.
2018. okt. 4. 00:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!