Szerintetek milyen lenne a világ ha izgalmasabb lenne és nem olyan unalmas mint most?
Én is nézem az OUAT sorozatot.
És egy dolgot nagyon megtanultam belőle: minden varázslatnak àra van.
Nem tudom mennyire szívesen élnél egy varázslattal teli világban, ha csak egy kis paraszt lennél aki földet művel egész életében. Mert hát a varázslatot sem osztják mindenkinek. És akkor retteghetnél attól hogy nehogy arra menjen a Gonosz Királynő vagy Zörgőfürge, mert akkor kampec.
A varázserőmmel megvédeném magam.
"Abban se földönkìvüliek se dimenziòkapuk sincsenek.Amugy meg a kérdés az volt hogy milyen lenne ha ezek Igazibol léteznének?"
Akkor nézd meg a Csillagok háborúját, majd a csillagkaput és utána a Herripottert
Vagy legjobb ha X-Aktákat nézel, abba mind 1ben van
"Szerintetek milyen lenne a világ ha varázslat ,boszorkányok,varázslòk,òriások,manók,dimenziókapuk,minket meglátogatò földönkívüliek "
Az Ufók hamar lelézerágyúznák a boszorkányokat, koboldokat meg az okkultistákat és átvennék a hatalmat. Az összes élőlényt betennék egy MI vezérelte szoftverbe hogy nekelljen velünk foglalkozniuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!