3-4 napja lefekvés után egy kő pecsétet látok a sötétben, amiben a jelek neonzölden izzanak?
Pár napja mindig megtörténik ez velem. Párommal leoljuk a villanyt, a szobában szinte vaksötét van. 1-2 percre rá megfordulnék, megemelem a fejem és kinyitom a szemem. Ekkor meglátom azt a pecsétet.
Nem tudom honnan szedheti az elmém. Kőböl van, egy véknyabb sáv a kör mentén ellentétesen forog. A belső és külső körben jelek és repedések vannak. A jelek neonzölden izzanak. Egy fekete alak tartja.
Tegnap este ilyedtem meg kissé, mert reggel már nem igazán foglalkoztat a dolog. De ha képzelődök is, minden este ugyan az... rémisztő.
Kinyitom a szemem és látom, látom az ismeretlen jeleket, a kő szélének forgását, az alakot aki tartja csak tegnap este láttam meg. Majd persze eltűnik de nem egy pillanat leforgása az egész. Felkapcsolom a telefonom, megnézem az időt nem e elaludtam. De nem, ahhoz egyébként is túl hamar történnek ezek a dolgok
Máskor is volt ilyen, vagy ehhez hasonló eset vagy időszak amikor ilyenek történtek. Mi lehet ez?
"Nem tudom honnan szedheti az elmém"
elméd?! Óriási!!!
Ez nagyon ilyeszto. Nem tudom mostanaba csinalsz e valami olyat, tulvilagi dolgokkal torodsz, hhoroszkop , horror film. Szerintem teged akar figyelmeztetni.
Inkabb imatkozz istenhez mig nem keso es beled nem bujik az a demon mert ez az!
ahha. héber vagy ami jobb énoki nyelv. most nemérek rá,de majd leírom. azért kérlek rajzold le ahogy csak tudod.
megírom privátba az e-mail címemet majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!