Vannak itt sámánok?
Sziasztok!
Az a helyzet hogy mostanában engem is egyre jobban foglalkoztat ez a téma.
Régebben láttam bizonyos dologokat amiket nem nagyon tudtam megmagyarázni.
Nekem van egy ismerősöm aki ingázik és elég spirituális. Megkérdeztem őt hogy mik voltak azok a fekete hol kicsi hol nagy, legtöbbször alaktalan lebegő valamik amiket néha még ma is látok. Ő azt mondta hogy azok itt maradt gonosz lelkek és hogy régen ő is látta őket. Azt mondta hogy imádkozni kell értük hogy megtisztuljanak.
Én így tettem egy pár alkalommal amikor eszembe jutott, és aztán egyik este amikor lefeküdtem az ágyamba a fal felé fordulva megláttam egy kicsi fényes gömböt ami az arcom előtt kezdett lebegni.
Egy kicsit ott maradt és engem hihetetlen nyugalom szállt meg. Aztán elszállt.
Később az jutott eszembe hogy lehet hogy az egy megtisztult lélek volt aki megköszönte hogy imádkoztam érte.
Igazából rengeteg hasonló esetet tudnék még mesélni.
A legfissebb kb 1 hetes.
Egyik éjjel az évek óta nem látott nagymamámról álmodtam.
Álmomban eljött és bocsánatot kért.
Reggel nem nagyon tudtam hova tenni ezt az álmot mert már jó ideje eszembe se jutott a nagyim.
Aztán másnap este a házimat írva érezni kezdtem, mintha rezegnék belül. Mint amikor hihetetlenül ideges valaki. Nem értettem miért mert teljesen indokolatlan volt.
Aztán elkezdett szúrni a szívem.
Hihetetlenül szúrt. Nem kaptam levegőt.
Végül muszáj volt kimennem a szabadba hogy kapjak egy kis levegőt mert már az ájulás határán voltam.
Soha azelőtt nem történt még ilyen.
Az ismerősöm azt mondta hogy a nagymamám adta át a varázserejét és ezt éreztem, és ezért jött el álmomban, hogy bocsánatot kérjen amiért "fájdalmat okoz".
Én a hárommal ezelőtti életemben voltam sámán, de emlékszem mindenre, kérdezz nyugodtan.
A kettővel ezelőttiben fejőnő voltam, az előzőben pedig pantomimművész, ha bármelyikkel tudok segíteni, csak szólj!
Mondjuk ilyet nem írtam de miért, nem így van?
Volt egy sámán akitől tanultam, de ő lelépett,én meg azt a tudást fejlesztettem tovább ami megvolt.De nem tartom elégnek.
Nem írtad,de így gondolod,ezért kérdeztem :)
Az információ mennyisége és minősége nem kizárólagos feltétele az intelligenciának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!