Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vannak itt sámánok?

Vannak itt sámánok?

Figyelt kérdés
Tudásomat nem érzem elégnek és jó lenne mások tapasztalatait olvasni,tanulni.

2018. szept. 16. 11:27
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

#8-as vagyok

Igen, táltosnak születtem, de a falu sámánjának szánt a nagymamám, aztán elköltöztünk onnan, így jó 10 éve semmit sem csináltam.

Annak idején álmokat fejtettem, illetve kisebb dolgokat meg tudtam jósolni, kisebb betegségeknél felgyorsítani a gyógyulást. Tudatos álmodás is ment. Éreztem az emberek lelkét, éreztem ha valami bajuk volt (akár fizikai akár lelki).

Ma már nem hiszem, hogy képes lennék erre, persza ha gyakorolnám, akkor újra menne. Az állatokkal és a természettel, a mai nap úgy érzem, hogy nagyon szoros kötelék fűz össze.

2018. szept. 16. 17:32
 12/32 anonim ***** válasza:
*napig
2018. szept. 16. 17:32
 13/32 A kérdező kommentje:

Értem.Ez nagyszerű dolog,én is hasonlóan voltam, a tudatos álmodás kivételével.Csak nálam nem generációs örökség.A munka és a család nálam is háttérbe szorította azokat a sámáni mivoltomat de azért ha nagy néha van szabafidőm,előhozom ezt az oldalamat is,gyakorlom kicsit.

Aki egyszer benne volt, az nem felejt.

2018. szept. 16. 17:51
 14/32 User-Agent ***** válasza:
0%
#11 Nehéz bármit is bizonyítani, de mivel ez itt az ezó-kata nézd el nekünk. Itt csak hátra kell dőlni és hinni a másiknak, vagy nem. Az már rajtad múlik. B)
2018. szept. 16. 17:56
 15/32 User-Agent ***** válasza:
0%
Ha jól tudom a sámán dolgot elődökről utódokra öröklődő képesség, nem pedig betanult... nem is tudom micsoda.
2018. szept. 16. 18:00
 16/32 A kérdező kommentje:
Tudom én.Szóval az esőtánc se volt komoly?
2018. szept. 16. 18:00
 17/32 anonim ***** válasza:
29%
Nálam a kutya sámán... mindig mondom neki, hogy neugasSámán. :D
2018. szept. 16. 18:10
 18/32 User-Agent ***** válasza:
22%
#16 Már miért ne lenne? Viszont csak részegen tudom előhozni magából a sámánt, mivel még csak gyakornok vagyok. Tudok esőt előidézi aszály idején vagy beszélgetni a holtakkal, abban az állapotban más transzdimenzionális lényekkel is képes vagyok beszélni. Sokszor én beszélek, ők pedig hallgatnak. Gyógyítani is tudok, ismertem az elsősegélyadást.
2018. szept. 16. 19:58
 19/32 A kérdező kommentje:
Na ja...HumorHerold.
2018. szept. 16. 20:09
 20/32 User-Agent ***** válasza:
22%
Ne már...Nem vagyok alkesz vagy ilyesmi. De ritkán mindenszentekkor részegen leülök a nagymamám sírja előtt (pár üveg sörrel) és elbeszélgetünk, hogy milyen szörnyen is főzött. Egyszer majdnem megfulladtam tőle. Mindig is tehetséges volt a méreg keverésben. Volt már olyan is, hogy kézrátétellel gyógyítottam, manapság már csak női pácienseket fogadok. Idéztem szellemeket is, de nem kértem sokat érte. Black friday idején féláron idézek.
2018. szept. 16. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!