Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez lehet valami jel?

Ez lehet valami jel?

Figyelt kérdés

Volt egy nagyon-nagyon jó fiú barátom, akivel később nagyon összekaptunk, és nem sikerült megbeszélnünk. Mikor ő akart békülni, akkor én nem, és amikor én akartym, akkor már ő nem. Nekem nagyon hiányzik a barátsága, bár néha úgy éreztem többet is akart. A lényeg az, hogy mióta nem szólunk egymáshoz, mindig ott bukkan fel, ahol én. Ha a vasútnál állok, ő is pont akkor érkezik meg. Egyszer mentem egy könyvért a könyvtárba, ő is pont akkor sétált arra. Tegnap elmentem egy koncertre, ahol a több ezres tömegben pontosan az ő szülei keveredtek mellém, és végig bámultak. Mikor volt egy sportverseny, amit ő a férfiak kategóriájában megnyert, azt én a lányoknál, és akkor is együtt kellett vele utaznom. Miért hoz vele ennyiszer össze a sors? Nem véletlen? Szerintetek?

18/L

2018. szept. 16. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem véletlen.Talán ideje tisztázni,ki mit gondol, érez.
2018. szept. 16. 11:30
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Semmiképp sem véletlen. Velem is történt már hasonló csak ritkábban futottam vele össze véletlen.;) Beszéljétek meg.
2018. szept. 16. 14:15
 3/4 X a bagoly válasza:
Szerintem nem véletlen, lehet szándékosan követ. Legyél óvatos.
2018. szept. 16. 22:57
 4/4 Bátor Tintanyúl ***** válasza:

Mindegy, hogy véletlen-e, a lényeg, hogy beszéljétek meg a problémátokat.

Te nem akarsz tőle barátságnál többet?

2018. szept. 17. 01:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!