Vannak itt spirituális sátánisták?
Hű de, csúnyát írhattam, a válaszomban, hogy ki kellett törölni.
Kezd valódi vicckategória lenni, ez az egész.
Hogy világosan megértsd. A személyes dolgaimat nem osztom meg a közösséggel, és priviben is csak azzal, akivel úgy gondolom. Pont.
Az, hogy azt írom, " ha te balkuki ( :) ) módon megosztod a személyes dolgaidat itt, az a te dolgod " az nem ugyan az, mintha azt írnám, hogy "balkuki ( :) ) vagy".
(Egyébként mi ez az álszenteskedés, olyan szavak akadnak fenn a szűrőn amiknek nem kéne. )
Dög unalom már ha állandóan magyarázni kell a szavak jelentését, vagy a szövegkörnyezeti összefüggéseket.
És te jelentenél kihívást azzal kapcsolatban, hogy meg tudom-e védeni a mondanivalómat?
Ugyan már!
Ha akarok válaszolok, ha akarok nem. Semmire nem tudsz kényszeríteni a gyerekes beszólásaiddal. Ez a hozzád hasonlóak színvonala.
Lehet ezt titokzatoskodásnak, nem tudásnak, -vagy aminek akarod, és szoktátok - nevezni, de annyira érdekel a véleményed, gondolatod, mint te magad. Semennyire.
Így aztán, semmit nem is számít.
Gondolkozz vért izzadva egy pár órácskát, és írj valami általad frappánsnak titulált, förmedvényt.
#20 valaszom utaniakat nem olvastam még
#11 User-Agent
attol még hogy egy vallast kovet valaki, Istent koveti valojaban, már ha Igaz Vallasrol van szo es Igaz Hite van Istenben
barmely vallas lehet Igaz, ha az valoban Istenben hisz, es Istennek Tetszö
* wikipedian megnezheted a nagy vallasok osszehasonlitasat egyik sem kovetel kizarolagossagot egymaskozt (a valosagban is igy van, mégha wikipedia meg is valtozik - igy van az Igaz Vallasokban) egyedul csak a keresztenyseg (hivatalosan), tehat még ilyen szempontbol sincs ellentmondas (tobb kozul egy kovetel "elsobbseget" abban logikailag nincs ellentmondas), de vannak keresztenyek, akik szinten nem kovetelnek felsobbrendusseget vallasuknak
* aki a vallasat helyesen koveti az nem balvanyozza azt, hanem Istent imadja (csak az adott vallasan keresztül)
* minden vallassal lehet helyesen Istent kovetni, Igaz Uton jarni altala, de lehet helytelenul is, a fo vallasi ágak (nagy vallasoknak) kevesbe ternek el a helyestol, viszont egy kaoszbol allo "vallas", szerinted hogy lehet helyes? egy gorongyos ut, amin sokszor fel lehet bukni es egyik kis osvenyrol, a masikra gurulni
a helyes uton nehez jarni, de a helytelen utat is nehezze lehet tenni, a jaratlan utat valasztani, mert az hatha mégjobba visz, vagy az visz a megfelelo helyre
* a helyes ut egyszeru es egyenes, de jarni ettol még nem konnyu rajta ("szük"), de ha jol jarunk rajta akkor konnyu is, akkor jarunk valoban jol rajta ha "lebegunk", orommel vagyunk eltelve hogy onzetlenul szerethetunk mindenkit eletunkben, es semmi mas kotelessegunk nincs is, mert ezaltal szeressuk Istent is a Teremtesenek Szeretete altal
* ez egy lelki (szellemi) Ut, tehat nem azt jelenti hogy mint a kabultak, reszegek szedelgunk es lebegesnek erezuk stb.
* ezt belul kell atelni, hinni es barmilyen elethelyzetben vagyunk is eszerint cselekedni, vagyis szokasos mindennapjainkon nem kell valtoztatni lenyegeben (csak "minosegeben", "modjaban"), de donthetunk arrol magunk hogy megvaltoztassuk, foleg ha szukseges
* az mas kerdes hogy valaki mas kotelessegre ebred, peldaul aki eddig "vámos" volt az otthagyja ezt az allasat es valaszt egy olyant amiben szinten (mint munkajan kivul) a szeretet tudja kifejezni, merthogy egy "vámos" kotelesseget is megszeghetné szeretetbol, de akkor kirugjak
* es a valaszod vegerol:
a kerdezo hite hiaba tartalmazza az Isten-hitet, torzan es hatterbe szoritva tartalmazza, nem a kozponti lenyege, ahogy minden Igaz vallasnak viszont az
milyen kerdest is kellene kiirni oda? amikor errol van szo
nem akarom kritizalni a legtobb féle satanizmust, mert alapjaiban teljes atformalasukra lenne szukseg, igy olyan, hogy kritika, ertelmetlen, hiszen nem egy-ket dologaval van problema, hanem magaval a "teljessegevel", azzal hogy kaosz igy ez a fogalom hogy teljessege nem is illik ra legalabbis amiben kerdezo hisz
* masik dolog hogy a reszletek ismerete "elvaras" (mégha ezt nem is mondják) az ilyen kaosz hitekben, mig mas vallasokban nem kell tokeletesen ismerni a teljes SzentIrast kivulrol, beturol-beture, es emellett a vallasi irodalom fontosabb muveit sem
(csak a "hit-gyakorlatát" ami alatt gondolom a templomba jarast latod bele, pedig egyaltalan nem ezt takarja a cselekvö-hit, de sokaknal ez is resze)
* es a vegerol:
egy satanista az nem idegen? vagy szukebb ertelemben hasznaltad a fogalmat ("idegen hitu")?
#16 #Kerdezo
ez a legfontosabb mert ez menö es divatos
demont idezni jo móka
(még jo hogy nem te akarod... most még...)
lenyegeben par hasonlot kerdeztem en is a kesobb elkuldott (#20) valaszomban
ez viszont erdekes a valaszban: "ha elmondom"
Isten eleresenek utja nem titkos Kerdezo, es Nala nincs "nagyobb" vagyis te egy kisebb teremtmenyere vagy kivancsi inkabb, csak mert az sok mas szamara titkos?
(Isten sem rejtokodik, bujkal elolunk, mi nem akarjuk eszrevenni onzesunk miatt)
* Istenben valo Igaz Hit minden teremtmenyetol (gonosz csabitasaiktol, tetteiktol) megved, csak testednek tudnak artani, de lelkednek (szellemednek) csak a te "engedelyeddel", valasztassoddal tudnak ebben a "dontesi kenyszeritesben" (buzditasban, csabitasban) ami test altal, kozvetitesevel tortenik, ebben tud az Isten hited megvedeni, "szellemi erok" nem tudnak megvedeni csak amitol erosebbek es beloluk mindeg van egy még erosebb mert teremtmenyek
#19 (#18)
"honnan"? nem hogyan?
valoszinu "körök" vannak mint sok ezoteriaban, tehat egyre magasabb körökön belul mindeg mas magasabb titkok vannak amit csak azok tudnak meg akiket oda beengednek (beavatnak), ilyeneket nyilvanosan hogy "vedjen" meg?
de egy még egyaltalan semmibe sem beavatott "ujonc" nem is ismerhet meg ilyent, csak nyilvanos dolgokat
* jo "moka" ez persze, csak azert rossz "mokava" is valhat...
* talan vannak olyanok is akik mindenfele jatekok miatt szeretnék ha valosagban is hasonlokba kerulhetnenek be, "magussa" valhassanak stb.
#16 #Kerdezo
kellekek, targyak, ezek nem eppen spiritualitasra mutatoak, rituale is igazan anyagias, testi is tud lenni
csak nehogy berantson a Sotetseg, csak mert szeretted volna ezeket is megtapasztalni, kiprobalni
ezekkel nincs gond tehat, de ha magabasziv akkor mar a Homály resze leszel
nem mellyultem el a hited megismereseben es nem is akarok, igy lehet sokmindent rosszul tudok, tehat irthattam olyanokat amire azt mondod "ez nincs is igy"
hiszen nem csak "lehetne" kesziteni tucatnyi "spiritualis satanizmust" hanem mar rengeteg kesz is van mindenfele modern "konteo" hitek, "vallasok", sci-fi ezoteriaval ossze kutyulva, szerinted majd mind meg fogom ismerni? ismerjem meg Ausztraliaban az egyik kis utcaban is az egyik lakost? mert ha nem teszem onzo vagyok? :D
kesobbi kiegeszitesem:
ha nem mellyultem el hited megismereseben, akkor honnan tudom hogy kaosz? eleg volt ennek megallapitasahoz a felszines vizsgalat is, es masok ervei is, es az Igaz vallasok ismerete is, ezek egyikeben se lattam kaoszt felszines ranezesre sem es kis vizsgalodas utan sem, elege elmelyultem a megismeresukben persze csak amennyire tudtam es szuksegesnek lattam, tovabbra sem tunt fel a kaosz bennuk, es az egymassal ellentmondas sem
ha nem ismerned a Nagy Osi (de élö) vallasokat:
Abrahami Vallasok = Konyv/Iras Nepei: zsido, kereszteny, iszlam
"Keleti Vallasok": hinduizmus (vedikus, brahmanizmus), buddhizmus, taoizmus (kinai univerzalizmus "vallasi resze")
* mas hasonlo ezoterikus maszlagokban jobban elmelyedtem es abbol is tudok kovetkeztetni mivel ugyan azokat a "kliséket" hasznalják
*tied is szivesen megismernem melyen is, de egy emberi elet nem eleg mindenre, es fontosabbnak tartom sokkal az iszlam megismereset amit a legkevesbe ismerek még a tobbihez kepest, azert nagyon fontos mert uralkodo vallasa fog valni valoszinuleg, keresztenyseget is erosen hatterbe fogja szoritani, es muszlimok kozt élve nem lenne tul jo szerintem, ha gondjaink adodnanak csak mert nem ismertuk meg amenyire tolunk tellett
* sajnos muszaj valamenyire kritizalnom ahhoz hogy felhozzam az "erveket". de megsem ezen volt a hangsuly
talan masok is raakadnak valaszaimra, nem csak atesitak, meg okkult ezoterikusok igy szamukra - de elozoek szamara is - segitseg lehet, ha szeretnék Istent valszatni
remelem nem kell folytatnom a "kotekedest" a kerdesnel. elozo valaszom miatt lehet lett sok uj valasz, mire ezt elkuldom
Xy4
Kontár.
Valami baj van a számozással. Ezen kívül, iszonyatos katyvasz egész.
Majd nekiülök és kibogozom, de most erre nincs időm.
Majd az előzőt is megnézem, mert lehetsz zseni, vagy csak totál szétcsúszott elme.
Pár nap beletellik, mire ráveszem magam arra, hogy elkezdjem kibogozni, ezt az irományt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!