Vannak itt spirituális sátánisták?
A kérdező csak Spirituális Sátánistákat keres! Nem vallásozni.
Ha vallásokon akartok vitatkozni ott van a valláskritika részleg!!! ott vitatkozzatok.
Érdekes h most egy Sátánista sem akar ide írni és segíteni a kérdezőnek. Bár én privátba írtam neki h kit keressen fel. De érdekes h egy Sátánista sem ír ide és nem keresi fel a kérdezőt.
Szóval Spirituális Sátánistűk írjanak ide és ne mindenjöttment idegen kritizáljon. Mondom ahhoz ott van a valláskritika részleg!
Ha van valamid,amit otthonról hoztál,
és tudod,hogy jó.
Ha van valamid,amit mástól kaptál,
és tudod,hogy ez jó.
Miért kellene más úton járnod,legyen Isten akiért vágyódsz és megtudod,hogy ez jó.
Millió dolog van. Nem ér rá mindenki azonnal.
Tőlem kérdezhetsz kérdező. Amire tudok, válaszolok.
Ja, és ha gondolod, itt nyíltan is kérdezhetsz.
Megtudom védeni, a mondanivalómat.
Ok. Azt gondoltam, általános kérdéseid lesznek a témáról.
Ha jól értem, most személyes tapasztalatokat kérsz tőlem.
Azt viszont priviben, mondom el...ha elmondom.
Beszélgessünk egy kicsit priviben arról, hogy te, hogy kerültél ide, mit akarsz elérni, megakadtál e valahol, vagy most akarod kezdeni?
szép napot
#10 valaszom utaniakat még Nem olvastam!
kereszteny szinezetuve tettem, de csak mert johangzasu igy, de hogy vallas semlegesebb legyen, igazad van, igy kellett volna:
"azt javaslom hogy tagadd meg _mostani_ hitedet vedd fel kotelesseged es kovesd Istent"
(HITet magat nem szabad(na) megtagadnia senkinek sem)
* persze szamodra (szamotokra) is van Isten, de a Satan a MegTestesulese a "Mindenhatonak"
* de ezoterikus kaoszok helyett még az ateizmust is inkabb ajanlom, es ezt aligha nevezheted teritesnek
* terites az ha megmondanam hogy keresd Istent, de en azt mondtam, hogy Igy Ne keresd, ahogy teszed, se hasonlo modon, ezoterikus uton, mivel Isten eliteli az ezoterikus utakat, es Isten ezoterikus uton nem erheto el, ismerheto meg
* kezdesnek se jo valasztas az ezoteria (bar nem tudom mivel kezdhettel, tapasztalatlannak latszol altalanosagbab is nem csak a "vallasoddal" kapcsolatban)
* ezoteria is csak egy fogalom, de Igaz, Tiszta, Helyes ezoteria manapsag nincs, es ami az volt, az tokeletesen, teljesen megegyezik az Igaz Tiszta Vallassal es erre epul, es az Igaz Vallas: Igaz Hitet jelent, nem igazan a vallasokon van a hangsuly hanem a Hiten, Istenhiten
* tehat mondhatni majdnem egyeduli pozitivum a valasztott "vallasodban" hogy "Istenhitet" tartalmaz, de ha ezen egy picit is tullepsz akkor maris egy torz kaossza valik ez is
* vagyis "kiteritesnek" is orulnek, nem magam miatt, de ez még mindeg csak javaslat, nem kezdtem volna igy, ha kenyszeriteni akarnalak
a vallasok amik Igazak es ha helyesen kovetik hivoik oket, akkor jobba, boldogabba teszik eletuket, tehat nem csak TulVilagi boldogsagra acsingoznak es itt pedig szenvednek, atesita satanistak legalabb az evilagi boldogsagra mennek ra, mig az ilyen "mindent bele kaosz satanistak" (es minden egyeb ezoterikus katyvasz) nem az eletbeni boldogsagra torekszik, hanem egyféle szorakozatatasra, unalomuzesre, ez "rendben" lenne, csakhogy teljesen kokolyan veszik oket (megha a vezetok nem is)
* hogy, es miert valasztottad epp ezt a hitet? aki bolcsen valaszt az osi eredetu vallasokbol valaszt, ez nem osi vallas, csak annak mondja magat, osi mitologiakbol barki osszegyur valamit es letrehoz tobb tucat "spiritualis satanizmust", a tevedesed az hogy te igy tarthatod a Nagy Osi Vallasokrol is, kerdes hogy a tied miert igazabb? mert modern kori emberek "felulvizsgaltak", "leellenoriztek" hitelesseget? talan mas vallasokkal "ezt" masok nem tették meg?
attol fugg, de legtobbféle satanista egy "rendszert" (ami vallashoz hasonlo) epit ki es nem tartjak fontosnak, hogy mas vallasokkal harcoljanak, ahhoz hogy valakik a vallast tamadjak nem szukseges satanistanak, vagy egyeb valamilyen ezoterikus csoporthoz tartozni
elejen leirja a lenyeget: gyerekes az amiben hiszel
* eppen az elobb emlitett vallas tamadok (anti-tesitak) azok akik terjesztik hogy minden nagy vilagvallas gyerekes mese es karos
* a te hited valoban sajnos karos lehet, boldogtalanna tevo, de ezt vallaltad (?)
* igazabol az alapokat, mar csak ismered, nem? ilyenkor szokas lenne az hogy utananezz mit ir roluk a tortenelem, a tudomany, a mitologiak, a vallasok (azokrol az "elemekrol" amiket tied tartalmaz)
* mivel eleve vallasokat is magaba gyuro "vallasod" van ezert magatol ertetodo lenne, hogy a vallasokat megismerd valamenyire igy a tied is jobban megismerned
* mint lathassuk User-Agent erosen ateista
igy szepen egy kalap ala veszi a te hited a nagy, elterjedt, ismert, Istentol eredo vallasokkal
mar csak ezert is erdemes lehet megtudnod hogy a tied valoban "felnotesebb"-e mint azok
* valasz vegerol: kar, es baj, hogy rossz hatas ert mindenfelol, de ez nagyon sok massal is igy volt, ezert lettek atesitak ok is, akkor van nagyobb baj mint #Kerdezonel, ha ezoteriahoz fordulnak, mert a vallasban csalodott, valamiert "keves" volt neki
* de csak azert mert nem ismerte meg Isten Onzetlen Szeretet, aki megundorodott Istentol, hittol, vallastol es ha atesizmus nem felelt meg neki, inkabb ezoteriaban keresett menedeket
vegulis nyilt titok szerintem mindenki szamara aki kicsit meglatasra kepes, hogy felsobbrendusegi vágy miatt alakitanak modern vallasokat, vagy élesztenek fel regi szektakat, amiben Istent jatszhatnak a vezetok a hiveikkel
sajnos ezt latjak bele a "nyugati", Abrahami Vallasokba is, pedig helytelen tevut, ha a vezetok báboknak, robotoknak, raboknak tartjak a hiveiket
* altalaban mindenfele satanista az egot helyezi legelso helyre, tehat egy igazi satanista onalloan szerez tapasztalatokat es fejlodik szellemben, ismeretekben, mivel egoja nem engedne magafelé mast,
* ha te megis magadfele engedsz valakit, akkor nem tudom a szokvanyos Istenhittel mi a gondod, egy ember miert jobb feletted? (Istenhitben a pap van feletted? es az rosszabb mint egy satanista vezeto, vezer? jo pap szolgaja a hiveknek, a pasztor es "birka", barany fogalmakat atesitak nagyon szepen negativ ertelmure tudjak forgatni, attol még nem arrol van szo, legalabbis ha helyes Utat jarja a pap es hivei, de barmely vallast, és, illetve Istent is tudod maganyosan kovetni)
* eleve ha nincs egy "szentirasuk" konyvuk, es ezt még nem vetted, szerezted meg, akkor hogy kovetheted igazan? minden nagy vallasnak elérhetoek a SzentIrasai amik tokeletesen elegek ahhoz, hogy teljesen megismerd oket es hogy kovethesd oket, a kozosseg nem szuksegszeru, de hitben sokat segithet ez is, de vallasi irodalom nelkul, valoban csak báb lehetsz masok kezeben amivel a bun elkovetesuk "segited", mivel azt hiszed helyesen cselekszenek, es legtobb satanista szamara is élö fogalom a bun
a kerdezett spiritualisok nem "ordogimadok" es hasonlok
a legtobbféle satanista mint irtam ego hivö , de ezen kivul nem a rosszat, gonoszt, bunt isteniti, imadja, sot a legtobben az igazsagossagot partoljak, es erenyeket, tehat kulonosebben ilyen szempontbol nincs gond veluk, de az egobol az onzes kovetkezik, illetve maga az, az onzesbol pedig kovetkezhetnek nem eppen jo tettek, masik pedig hogy az ezoteriat testiseg, anyagiasag miatt hasznaljak fel, epp ahogy altalaban is az ezoteriat barki (es a nagyobb gond hogy onzo vagyakra es nem onzetlen segitesre)
#9 #Kerdezo
miert ez nincs igy a vallasoknal? partoskodik mindenki
eppen mert szubjektiv relativizmus "divatos" (mint mindég)
* "satanistak" tul tag megahatarozas, szamtalan fajta van belole, tehat egy spiritualis satanista lehet ellenfele barmelyik masiknak amelyik szinten valamiert ellenzi, tamadja oket, velhetoen mert kibekithetetlen ellentet van koztuk a teljesen eltero "tanok" miatt
* de ha egyetlen hiten belul ellentetek vannak az mar komolyabb problema, ellenben mint irtam onkenyesen alakithassak mivel kaoszbol all
* igy ha "egyik tag szerint Csigcsu olte meg Kacsgo-t es nem Vracsmi (mint masik tag szerint) akkor ebbol harc lesz", ez egy nagyon egyszeru fiktiv pelda volt, de igaz barmely vallasra: konnyen tudnak talalni, vagy kitalalni valamit, talan sokszor csak a harc miatt, hiszen az ember szeret kuzdeni, ezzel is egojat, felsobbrenduseget tudja erositeni, ha egy vitaban gyozott, vagy legalabbis ugy hiszi, hogy gyozelmet aratott
#Kerdezo
amugy ha sokat keresgelsz Gyakori-n akkor biztos talalsz satanista valaszadokat, sok hasonlo kerdest is talalhatsz
* de mint mar tudod en ezt az utat amit valasztottal nem tartom jonak, ami azt jelenti se evilagon, se a tulvilagon nem lesz szamodra jo miatta, rossz viszont lehet miatta mar itt is es ott (tulvilagon) is
(jo illuziojat persze nyujthassa, sajnos ezert sodrodnak tevutra az emberek)
#10 valaszomban szerintem eleg szepen osszegeztem
#Kerdezo
olvastad mar a "Bhagavad Gita"-t?
MEK OSZK -rol letoltheto a Vekerdi Jozsef féle nem tartalmaz mast (magyarazatot stb.)
nem kell hogy befolyasoljon hiszen donteskepes vagy
viszont sajat hited megfelelobb koveteseben is segithet
* 4 evangeliumot olvastad mar? nem tiltja a legtobb satanizmus féle, a tied meg egyenesen forrasnak is tartja ahogy szinten a legtobb, csak onkenyesen ertelmezik, valogatnak belole, hozzatesznek
ha sokallod a negyet, egyiket is jo vegig olvasnod (Mate, Mark, Lukacs, Janos)
mik azok a fo velemenyeid vagy tapasztalataid ami szerint ez a ket mu tevutat jelent? illetoleg hogy nem segithet a te utadban, ha megis azon akarsz jarni, hanem ronthat rajta? persze ha tevutrol valami a helyes utra vezet az "rontott" (mert valtoztatott) az eddigi tevuton
(megha helyes ut ertelemben is gondolsz utadra)
kerdest nem kovetem tovabb figyelemmel, ha lettek uj valaszok elolvasom oket (ha veletlen nem rengeteg) de mar itt kerdesnel kétes hogy reagalok rajuk, aki gondolja Privatban szidjon "hogy mereszelem felteni masok lelket"
Xy4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!