Igen szép, néhány hasznos, néhány hiteddel azonos, és néhány "vicces" válasz érkezett már.
Én kicsit kiegészíteném őket:
Azt hogy mi voltál előző életedben nem tudod kideríteni, mert nem a te szellemed vándorol. Anno az embernek volt lehetősége hogy eldöntse, maga akar élni, vagy inkább alárendeli magát más szellemi lényeknek. Igen, most mondhatjátok, hogy nem így volt megfogalmazva, de a kérdés szemszögéből nézem.
Nos azóta az embereket kísérik szellemi lények. Amikor egy ember elhalálozik, akkor a szelleme "felszabadul" a kíséret alól. Az(ok) a szellem(ek) meg keresnek más embereket, és azokat követik.
Egy lényeges dolgot kiemelnék: Az ember szelleme teljesen más szellemi lény mint a "kísérők", Tehát ember szelleme nem tud "kísérni".
Szóval amikor elő akarod hozni az előző életed foszlányait, akkor ezekkel a szellemi lényekkel veszed fel a kapcsolatot, és súgják neked, hogy mit csinált Napóleon. Vagy egy béka... Vagy amit éppen kitalálnak.
Utána néztem.
Néger szakácsnő voltál egy portugál szénszállító hajón 1890 és 1929 között. Öt gyermeked volt, a férjed ölt meg, mikor megtudta, hogy megcsalod egy fehér férfivel ( konkrétan egy Javier nevű matrózzal). Mára 37 ükunokád van, ebből 8 kissé világos bőrű.
# 12 válaszló
Ez volt a legdurvább antiszemitizmus amit eddig hallottam. A te felfogásod szerint, a zsidók nem kerülnek a mennyországba. ( pedig nekik köszönhetünk minden szépet és jót, ami csak van most a világban. A deviza hiteleket is. )
Ezt írja a 16-os, amiért mindnyájan hálásak lehetünk: "Az Írás nem egy absztrakt istenbe vetett hitről beszél,nem is Krisnába vetett hitről, hanem Jézusba, mint a Messiásba vetett hitről. Sem a muszlimok, sem a zsidók nem tekintik messiásnak."
Ez így igaz! Kizárólag a Biblia Istenébe (nagy I-vel) vetett hit üdvözít és kizárólag Jézus Krisztus Isten által, aki kijelenti: "Én vagyok az út, az igazság és az élet. Senki sem mehet az Atyához, csakis én általam" Ennek a kinyilatkoztatásnak az első részét mindenki olvashatja a budapesti Bazilika ormán, igaz latinul, de szinte minden szava közismert még az átlagembernek is./Ego sum via, veritas et vita/.(János ev. 14, 6)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!