Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan deríthetném ki, hogy...

Hogyan deríthetném ki, hogy mi voltam előző életemben?

Figyelt kérdés

2018. szept. 1. 09:40
1 2
 11/18 KulGery ***** válasza:

Igen szép, néhány hasznos, néhány hiteddel azonos, és néhány "vicces" válasz érkezett már.

Én kicsit kiegészíteném őket:

Azt hogy mi voltál előző életedben nem tudod kideríteni, mert nem a te szellemed vándorol. Anno az embernek volt lehetősége hogy eldöntse, maga akar élni, vagy inkább alárendeli magát más szellemi lényeknek. Igen, most mondhatjátok, hogy nem így volt megfogalmazva, de a kérdés szemszögéből nézem.

Nos azóta az embereket kísérik szellemi lények. Amikor egy ember elhalálozik, akkor a szelleme "felszabadul" a kíséret alól. Az(ok) a szellem(ek) meg keresnek más embereket, és azokat követik.

Egy lényeges dolgot kiemelnék: Az ember szelleme teljesen más szellemi lény mint a "kísérők", Tehát ember szelleme nem tud "kísérni".

Szóval amikor elő akarod hozni az előző életed foszlányait, akkor ezekkel a szellemi lényekkel veszed fel a kapcsolatot, és súgják neked, hogy mit csinált Napóleon. Vagy egy béka... Vagy amit éppen kitalálnak.

2018. szept. 7. 11:43
 12/18 anonim ***** válasza:
26%
Nem érdemes kutatni az előző életed után, mert, ahogy az 1. hozzászóló írja, nincs ilyesmi. Viszont az 1.-nek abban nincs igaza, hogy ez az utolsó. Egészen pontosan: ezen a világon valóban egy életünk van, de azoknak, akik elfogadják Jézus áldozati halálát a bűneik bocsánatára, és ezt hiszik is, azoknak Örök életük van, így jelen időben. Ezzel érdemes foglalkozni és erre felkészülni. A felkészülés lényege: elismerni, hogy bűnös vagyok, és hogy Krisztus meghalt helyettem, miattam és értem a kereszten és feltámadásával utat nyitott az őt követőknek, a benne hívőknek, vagyis a keresztyéneknek is a feltámadásra. A felkészülés módja: hagyni, hogy Isten Szentlelke által munkálkodjon a szívemben, hogy megtérhessek Hozzá, vagyis egy újjászületésen megyünk keresztül. Vagyis, ha kétszer születsz, egyszer halsz meg, ha pedig csak egyszer (biológiailag) születsz, akkor kétszer halsz meg. Ez a második halál: a kárhozat.
2018. szept. 7. 22:11
 13/18 anonim ***** válasza:
29%

Utána néztem.

Néger szakácsnő voltál egy portugál szénszállító hajón 1890 és 1929 között. Öt gyermeked volt, a férjed ölt meg, mikor megtudta, hogy megcsalod egy fehér férfivel ( konkrétan egy Javier nevű matrózzal). Mára 37 ükunokád van, ebből 8 kissé világos bőrű.

2018. szept. 8. 14:30
 14/18 anonim ***** válasza:

# 12 válaszló

Ez volt a legdurvább antiszemitizmus amit eddig hallottam. A te felfogásod szerint, a zsidók nem kerülnek a mennyországba. ( pedig nekik köszönhetünk minden szépet és jót, ami csak van most a világban. A deviza hiteleket is. )

2018. szept. 8. 14:35
 15/18 anonim ***** válasza:
12-esnek: honnan veszed, hogy a zsidók nem kerülhetnek be a mennyországba? Mind a 12 apostol zsidó volt. Isten nem rasszok, népek alapján dönt, hanem a mi hitünk alapján. Isten országába kerülés alapszabálya: amíg itt élsz a földön és elfogadod a bűnbocsánatot Krisztustól, akkor bejutsz. Ha nem, akkor elkárhozol. Szó szerint így: "Aki hisz a Fiúban, annak örök élete van, aki pedig nem enged a Fiúnak, nem lát életet, hanem Isten haragja marad rajta." /János ev. 3, 36/ Ezért írtam, hogy születésünk előtt nem volt másik életünk, de halálunk után viszont lehetséges. Rajtunk is múlik.
2018. szept. 9. 16:49
 16/18 anonim ***** válasza:
Az Írás nem egy absztrakt istenbe vetett hitről beszél,nem is Krisnába vetett hitről, hanem Jézusba, mint a Messiásba vetett hitről. Sem a muszlimok, sem a zsidók nem tekintik messiásnak.
2018. szept. 10. 00:56
 17/18 anonim ***** válasza:
Próbálj jó hangosan ugatni vagy nyávogni..amelyik jobban hangzik az voltál.....
2018. szept. 11. 10:17
 18/18 anonim ***** válasza:

Ezt írja a 16-os, amiért mindnyájan hálásak lehetünk: "Az Írás nem egy absztrakt istenbe vetett hitről beszél,nem is Krisnába vetett hitről, hanem Jézusba, mint a Messiásba vetett hitről. Sem a muszlimok, sem a zsidók nem tekintik messiásnak."

Ez így igaz! Kizárólag a Biblia Istenébe (nagy I-vel) vetett hit üdvözít és kizárólag Jézus Krisztus Isten által, aki kijelenti: "Én vagyok az út, az igazság és az élet. Senki sem mehet az Atyához, csakis én általam" Ennek a kinyilatkoztatásnak az első részét mindenki olvashatja a budapesti Bazilika ormán, igaz latinul, de szinte minden szava közismert még az átlagembernek is./Ego sum via, veritas et vita/.(János ev. 14, 6)

2018. szept. 11. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!