#2, a petesejtről se feledkezzünk el!
Szóval, Kérdező, fogantatásod előtt a tested egy kétkomponensből álló egység két komponense volt. Kérdés, hogy csak a test vagy-e. Ezt az előttem szólók tagadják. Én nem.
Előző életeidnek emléke jelen tudatállapotodban nem érhető el, mint ahogy a legtöbb embernek sem. Egyes megváltozott tudatállapotokban azonban hozzáférhető, ritkábban álom alatt, de leginkább a regressziós hipnózis alkalmával.
Egy hiteles hipnoterapeutánál a megfelelő állapotba jutás után előtörhetnek előző életed emlékei és megtudhatod ki és mi voltál korábbi életedben.
Mivel nem véletlenül vannak jelenleg rejtve előlünk ezen információk, igazából puszta kíváncsiságból nem is javasolt, hogy megtudjuk, bár ennek eldöntése múljon mindenkinek egyéni ítélőképességén. Hasznos akkor lehet ez a technika, ha egy olyan, jelenlegi egészségügyi probléma, melynek gyökere előző életekben keresendő, oldható meg azzal, ha újra átélve annak traumatikus kiváltó eseményét, a probléma megszűnik.
Mit számítana az? A mostani élettel rendelkezhetünk csak! A következő életünket is ez határozza meg! Már ha lesz!
Persze jó lenne tudni valamilyen szinten, ezzel én is egyet értek, de csakis a jelennel rendelkezhetünk!
Akár a hindu, akár a buddhista tanításokat nézzük, a fő céljuk az, hogy kikerüljön az ember a szamszárából, vagyis a lét körforgatagából: az állandó születés és halál birodalmából!
Ehhez pedig az kell, hogy a valódi önmagunkat ismerjük meg, nem azt akit most annak gondolunk!
Egyes vélemények szerint újra leszületésúnk előtt iszunk a feledés forrásából, ezért nem emlékszünk előző életünkre. Szvsz ez így a jó, mert nem a múlton kell agyalni, hanem megélni az itt és most-ot.
Aki folyton a múlton gondolkodik, az elpazarolja a jelent és a drága időt amit kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!