szoval mindenki fel valamitol ugyebar,aki meg azt mondja hogy nem,az vagy hazudik,vagy meg nem tudja,szoval egyes emberek ugye felnek mondjuk a vizbe fullastol,vagy a kinhalaltol,de nem mindenki,ugyanis nem minden embernek lehet egyforma felelme,szoval azt akarom mondani,hogy szerintetek mi lehet a legijesztobb dolog az egesz vilagon,amit ha valaki meglat,megerez,akkor halalra remul?
Mikor rádöbbensz, mennyi borzalmat, nyomort és szenvedést okozott, és okoz ma is a kereszténység. Nincs az a kegyetlen horrorfilm, gyomorforgató látvány, vagy halálközeli élmény, ami felér azzal, bár, az nem tiszta félelem, mert hatalmas düh is társul hozzá.
2018. aug. 22. 19:49
25/30 anonim válasza:
Barmi történhet, borzasztóbb élmény nincs magánál a félelemnél!
2018. aug. 22. 20:36
26/30 Nyammogi válasza:
Kiszel Tünde meztelenül.
2018. aug. 22. 21:19
27/30 Bátor Tintanyúl válasza:
Amikor rádöbbensz és tapasztalod, hogy a Brumi a Balatonon minden egyes szava éps betűje igaz. Évek mire magadhoz térsz, mire megemészted, hogy minden szó szerint minden amit gyerekként tasnulétál hazugságra épült dolog.
Ennél félelmetesebb és nehezebb dolog nincs.
2018. aug. 23. 00:17
28/30 Bátor Tintanyúl válasza:
„Hogy milyen nagy a Balaton? Papám azt mondta: olyan nagy, hogy több millió kis Brumi is beleférne. De több millió Brumi nincs, csak én vagyok egymagam, a kis Brumi. Tehát biztosan beleférek a Balatonba. De csak akkor, ha odautazunk. Mert most csak a térképen láttam a Balatont, és ott nagyon kicsi. Még a mancsom sem fér bele. Pedig a fürdőkádba belefér a mancsom. Sőt, én is beleférek.”
És így tovább. Hátborzongató és sokkoló igazságok kinyilatkoztatásának sorozata az egész könyv! Ez nem egy könyv, ez A Könyv!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!