Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti, akiket érdekel a téma,...

Ti, akiket érdekel a téma, melyikben hisztek a témakörök közül?

Figyelt kérdés

Én

HISZEK: horoszkóp, parapszichológia (szellemek), reinkarnáció, karma, okkultizmus

NEM HISZEK: feng-shui, jóslás, term.feletti lények (vámpír, stb), UFO észlelések

(Az agykontrollhoz nem értek, azt nem tudom, az álomfejtés meg szerintem itt a gyakorin nem jó ötlet, mert túl szubjektív, hogy egy bizonyos álom kinek mit jelent)

Kérlek titeket, többségében olyanok válaszoljanak, akik LEGLALÁBB AZ EGYIKBEN hisznek! Tudjuk, hogy sokan "egyikben sem", aki ellenállhatatlan, kényszerítő vágyat érez rá, hogy ezt beírja ide, az egye fene, írja, de elsősorban nem az ő válaszaikra lennék kíváncsi :) Köszönöm.

2010. jún. 20. 15:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
24%
abban hiszek h becsuknám azokat akik bármelyikben hisznek
2010. jún. 20. 18:38
 12/16 anonim ***** válasza:
44%
én szőrmókseggben hiszek...
2010. jún. 20. 18:58
 13/16 anonim ***** válasza:

Hiszek: agykontroll, asztrológia-horoszkóp

Nem hiszek: mágia, UFO-észlelések

A többiben még kételkedem, vannak olyan elemei, amelyek elgondolkoztatók, például a feng shui kapcsán, vannak olyan szobák, amiben rossz érzés fog el, nyomasztóak, tök sötétek. Nem csoda, ha az ott élő embereknek problémáik vannak, szóval ilyen szinten ezt is elfogadom.

2010. jún. 20. 20:08
 14/16 anonim válasza:

Én alapvetően hiszek a horoszkópban - de: nem az ilyen napi hasból megírt dologban, hogy "jövő héten az egészséged megromlik, elhagy a párod" meg hasonlók, a jegyeket nem tartom butaságnak. /de nem mélyedtem még el a témában/

Az UFO-észlelésekben nem hiszek, de abban igen, hogy van élet máshol is.

Reinkarnáció, aura igen. Szellemek talán.

Jó kérdés:)

2010. jún. 20. 20:13
 15/16 anonim válasza:
Hiszek: horoszkóp, parapszichológia, auralátás, jóslások.
2010. okt. 28. 15:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Én abban hiszek, hogy a földön kívül van élet. Meg a szellemekben talán. De leginkább, az érdekes történetekért jövök ide.:D
2011. jún. 27. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!