Ti, akiket érdekel a téma, melyikben hisztek a témakörök közül?
Én
HISZEK: horoszkóp, parapszichológia (szellemek), reinkarnáció, karma, okkultizmus
NEM HISZEK: feng-shui, jóslás, term.feletti lények (vámpír, stb), UFO észlelések
(Az agykontrollhoz nem értek, azt nem tudom, az álomfejtés meg szerintem itt a gyakorin nem jó ötlet, mert túl szubjektív, hogy egy bizonyos álom kinek mit jelent)
Kérlek titeket, többségében olyanok válaszoljanak, akik LEGLALÁBB AZ EGYIKBEN hisznek! Tudjuk, hogy sokan "egyikben sem", aki ellenállhatatlan, kényszerítő vágyat érez rá, hogy ezt beírja ide, az egye fene, írja, de elsősorban nem az ő válaszaikra lennék kíváncsi :) Köszönöm.
Hiszek: agykontroll, asztrológia-horoszkóp
Nem hiszek: mágia, UFO-észlelések
A többiben még kételkedem, vannak olyan elemei, amelyek elgondolkoztatók, például a feng shui kapcsán, vannak olyan szobák, amiben rossz érzés fog el, nyomasztóak, tök sötétek. Nem csoda, ha az ott élő embereknek problémáik vannak, szóval ilyen szinten ezt is elfogadom.
Én alapvetően hiszek a horoszkópban - de: nem az ilyen napi hasból megírt dologban, hogy "jövő héten az egészséged megromlik, elhagy a párod" meg hasonlók, a jegyeket nem tartom butaságnak. /de nem mélyedtem még el a témában/
Az UFO-észlelésekben nem hiszek, de abban igen, hogy van élet máshol is.
Reinkarnáció, aura igen. Szellemek talán.
Jó kérdés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!