Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Volt már valaki kineziológusnál?

Volt már valaki kineziológusnál?

Figyelt kérdés
Megérte elmenni? Segített? Sikerült megoldanod utána a problémádat?
2018. aug. 8. 11:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Anyukám volt,és nem segített mert ő nem akarta igazán a gyógyulást.
2018. aug. 8. 13:51
 2/7 Julia1023 válasza:
Szia èn már voltam ès nagyon sokat segített jobb lett utána èn ajánlom!!!😊
2018. aug. 8. 13:57
 3/7 anonim ***** válasza:
23%
Ez az, amikor nyomogatnak, meg be kell csuknod a szemed és varázsolnak előtted? Mert egy ilyennél voltam, de nagyon nevetségesnek éreztem magam és az egészet is. Tudom én, hogy az a lényege, hogy bedumáld magadnak a pozitív gondolatokat és ezt a testedbe vhogy érintéssel, nyomással akarja vhogy bekódolni, de nagyon nevetséges volt. 10.000 Ft-ot elkért a humbukért, többet nem mentem.
2018. aug. 8. 16:25
 4/7 anonim ***** válasza:
71%

Köszönjük az előzőnek a lejárató kampányát, valójában Amerikában hivatalosan is elismert eljárások együttese a kineziológia, a hasznos eg.ügyi hatásain túl ott jogi esetekhez is felhasználják.

Én voltam már kineziológusnál. A terapeuta is egyénre szabja a kezelést, a változatos diagnózis módszerekből, illetve a terápiás repertoárból, valamint a kezelés közben is kiderül a folyamatosan felbukkanó eredményekből, hogy ott helyben mivel folytassa a kezelést.

Nálam első alkalommal úgy alakult, hogy igen intenzíven igen régi emlékek törtek fel meglehetősen élethűen (több érzékszervemmel is), és segített traumát feldolgozni számomra ennek megélése. De, mondom, páciense és esete válogatja, mikor melyik kezelési forma történik a kineziológián belül.

Valamint többféle ága is van, ettől is függ a kezelés.

2018. aug. 8. 19:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát ez nem volt valami meggyőző, hogy de jó, mert amerikai.....nemhogy nem győzött meg, sőt.
2018. aug. 9. 09:31
 6/7 A kérdező kommentje:

Én kimondottan nem szeretem ha hozzámérnek, és utálom ha a vesémbe látnak...

Feltehetőleg súlyos genetikai gubanc miatt nem sikerül a baba a párommal, majd most fogunk az Istenhegyi génklinikára menni kivizsgálásra. Még azt sem tudjuk pontosan hogy melyikünknél van a gond, csak találgatunk...

A borzasztó lelki fájdalmamra ajánlották a kineziológust, mint megoldást.

De az első mondatomban leírtak alapján talán nekem ez mégsem való.

2018. aug. 9. 10:09
 7/7 anonim ***** válasza:
47%

A semmi nem sok annyit sem ért.

Az mai árfolyamon 20ezer forintos óradíjat viszont ki kellett fizetni. (7 alakalom)

Akkoriban mint diákember az nekem brutális összeg volt.

Jól átvert az az ezorb@nc!

A döntés a tiéd!

2018. aug. 10. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!