Volt már valaki kineziológusnál?
Köszönjük az előzőnek a lejárató kampányát, valójában Amerikában hivatalosan is elismert eljárások együttese a kineziológia, a hasznos eg.ügyi hatásain túl ott jogi esetekhez is felhasználják.
Én voltam már kineziológusnál. A terapeuta is egyénre szabja a kezelést, a változatos diagnózis módszerekből, illetve a terápiás repertoárból, valamint a kezelés közben is kiderül a folyamatosan felbukkanó eredményekből, hogy ott helyben mivel folytassa a kezelést.
Nálam első alkalommal úgy alakult, hogy igen intenzíven igen régi emlékek törtek fel meglehetősen élethűen (több érzékszervemmel is), és segített traumát feldolgozni számomra ennek megélése. De, mondom, páciense és esete válogatja, mikor melyik kezelési forma történik a kineziológián belül.
Valamint többféle ága is van, ettől is függ a kezelés.
Én kimondottan nem szeretem ha hozzámérnek, és utálom ha a vesémbe látnak...
Feltehetőleg súlyos genetikai gubanc miatt nem sikerül a baba a párommal, majd most fogunk az Istenhegyi génklinikára menni kivizsgálásra. Még azt sem tudjuk pontosan hogy melyikünknél van a gond, csak találgatunk...
A borzasztó lelki fájdalmamra ajánlották a kineziológust, mint megoldást.
De az első mondatomban leírtak alapján talán nekem ez mégsem való.
A semmi nem sok annyit sem ért.
Az mai árfolyamon 20ezer forintos óradíjat viszont ki kellett fizetni. (7 alakalom)
Akkoriban mint diákember az nekem brutális összeg volt.
Jól átvert az az ezorb@nc!
A döntés a tiéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!