Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ilyenkor mi van a vonzás...

Ilyenkor mi van a vonzás törvényével?

Figyelt kérdés

Kérem, hogy csak olyanok írjanak, akik érdekeltek a témában.

Többször is előfordult már, hogy be akartam vonzani egx bizonyos dolgot, aztán meg is jelent az a bizonyos dolog, csak másnál. Pl.: ha van szeretnék egy autót, akkor másnak (ismerősnek, barátnak) lesz autója, pontosan olyan fajta, szín stb. amilyet én képzeltem el.

Ilyenkor mi megy felre vagy hol rontom el?

2018. aug. 6. 10:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
41%
"Ez semmi más mint szimpla pszichológia." - A vonzás törvénye szimpla pszichológia.
2018. aug. 6. 12:32
 12/18 anonim ***** válasza:
63%
Szeretnéd tudni, hogyan működik VALÓJÁBAN a vonzás törvénye? Nos, írnod kell egy könyvet a vonzás törvényéről, amit a sok sült galambot váró balfék megvesz, és olyan kocsit veszel a pénzből amilyet csak akarsz.
2018. aug. 6. 13:03
 13/18 anonim ***** válasza:
67%
Ott rontod el hogy te bevonzani akarsz valamit, más pedig tesz érte hogy megszerezzen valamit. Nyilvánvalóan az utóbbi fog látványosabb eredménnyel járni.
2018. aug. 6. 16:25
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Csak a föld szerű népek lehetnek annyira elcseszettek, hogy a teljes harmadik dimenziós tudás ismert még a 19%on tartóak előtt is... Had kavarjuk meg. Had ne lehessen biztosság érzetük vagy 900 éven keresztül
2018. aug. 7. 01:05
 15/18 anonim ***** válasza:
75%
Vixen, mint mindig, most is közérthető voltál.
2018. aug. 7. 01:12
 16/18 Fish1 ***** válasza:
57%
A felsoroltakon kívül az is lehet, hogy az egész azt jelzi, hogy a dolog már úton van feléd. Amikor meg akarsz szerezni valamit és erről konkrét elképzelésed van, akkor egy idő után, ha sokat gondolsz rá, akkor mindenhol ilyeneket fogsz látni. Ez egyrészt annyit jelent, hogy az agyad ráállt erre, mert sokat gondolsz rá, másrészt annyit jelent, hogy a teremtés folyamata elindult.
2018. aug. 7. 03:59
 17/18 anonim ***** válasza:
57%
Nekem működött, de nem anyagi dolgot akartam bevonzani.Mindig pozitív dolgot kell, az hogy legyen autód, pénzed, hülyeség. Ezért tényleg tegyél valamit, keress pénzt például.
2018. aug. 8. 06:23
 18/18 anonim ***** válasza:
79%
Igazából anyagi dologgal is működik, csak nem úgy, hogy kívánsz valamit, aztán az öledbe pottyan, hanem úgy, hogy belefutsz azokba a lehetőségekbe, amik ezek eléréséhez vezetnek.
2018. aug. 8. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!