Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ilyenkor mi van a vonzás...

Ilyenkor mi van a vonzás törvényével?

Figyelt kérdés

Kérem, hogy csak olyanok írjanak, akik érdekeltek a témában.

Többször is előfordult már, hogy be akartam vonzani egx bizonyos dolgot, aztán meg is jelent az a bizonyos dolog, csak másnál. Pl.: ha van szeretnék egy autót, akkor másnak (ismerősnek, barátnak) lesz autója, pontosan olyan fajta, szín stb. amilyet én képzeltem el.

Ilyenkor mi megy felre vagy hol rontom el?

2018. aug. 6. 10:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
38%
Ott rontod el, hogy egyáltalán belekezdesz ezoterikus módón bármibe is.
2018. aug. 6. 11:08
 2/18 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom, hogyan csináltad eddig. Lehet, hogy nem hiszed el, hogy neked lehet, de azt igen, hogy másnak lehet. Visszahúzhatnak a rossz berögződések is (miben nőttél fel, rengeteget számít).
2018. aug. 6. 11:09
 3/18 anonim ***** válasza:
40%
Ott hogy ilyen tébolyult dolgokban hiszel, hogy "vonzás törvénye".
2018. aug. 6. 11:32
 4/18 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem vedd meg azt az autót ha van rá pénzed.Nincs bajom sem a vonzád törvényével sem veled, csak hát elég valószínűtlen hogy pusztán ezzel a módszerrel sikerrel jársz.
2018. aug. 6. 11:34
 5/18 anonim ***** válasza:
77%

Mit tehetsz azért hogy megszerezd az autódat?

Dolgozol, pénzt gyűjtesz. Ha kevés a pénz amit keresel, próbálsz azért tenni hogy több legyen és hamarabb elérd a célod. Ha elég kitartó és találékony vagy akkor meg lesz az autó.

De azzal hogy ülsz és próbálsz "bevonzani" biztos hogy nem lesz, mert a világ nem így működik.

2018. aug. 6. 11:49
 6/18 anonim ***** válasza:
39%
A vonzás törvénye egy ezós kitaláció. Annyi alapja van, hogy ha hiszel valamiben, akkor hajlamosabb vagy tenni érte, viszont csak azért, mert hiszel benne, semmit nem fogsz bevonzani.
2018. aug. 6. 12:02
 7/18 anonim ***** válasza:
53%
A vonzás törvénye működő dolog, de aktív cselekvést igényel, viszont segít a megfelelő dolgok felé irányítani a figyelmed, ezáltal megoldani a problémáidat, vagy hozzásegít felismerni, hogy valamire nincs is annyira szükséged. Nyilván nem egy csettintéssel fog működni, mint ahogy Mary Poppins elintézi a takarítást (de jó lenne egy ilyen képesség). A rossz berögződések viszont gátat vethetnek ennek, pl. ha mindig azt hallottad otthon, hogy egy rakás szerencsétlenség vagy, ez visszaköszön a vágyaid elérése során, mert nehezebb lesz elhinni, hogy tényleg képes vagy rá, előbb ezeket ki kell küszöbölni. Nem véletlenül kérdeztem, hogy a kérdező hogyan próbálkozott eddig, mert az sokat számít.
2018. aug. 6. 12:15
 8/18 anonim ***** válasza:
61%

@12:15

Ez semmi más mint szimpla pszichológia.

Ami mögé bemagyaráznak egy nemlétező sarlatánságot "vonzás törvénye" néven.

2018. aug. 6. 12:20
 9/18 anonim ***** válasza:
90%

Ott rontod el, hogy nem úgy használod a vonzás törvényét, ahogy kell!

.

- Meditálni kezdesz, hogy kell egy X gyártmányú, Y szinű autó,

- aztán keresel valami munkahelyet, hogy legyen fizetésed,

- ha van fizetésed, nem éled fel, nem herdálod el másnapra megúnt dolgok vételére, hanem takarékoskodsz,

- ha összegyűlt a kocsi ára, bemész az autószalonba,

- ott kiválasztod a neked megfelelőt.

Ha mindezt így teszed meg, akkor lám-lám műxik a vonzás törvénye!

2018. aug. 6. 12:22
 10/18 anonim ***** válasza:
53%

@dubitus

Vagy

Kiveszed a legelső pontot

"- Meditálni kezdesz, hogy kell egy X gyártmányú, Y szinű autó,"

Aztán mindent ugyan úgy csinálsz ahogy te leírtad és a végeredmény ugyan az.

Ezzel lelepleződött az egész kamuság.

2018. aug. 6. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!