Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Próbáltatok valamilyen meditác...

Próbáltatok valamilyen meditációs módszert?

Figyelt kérdés

Ha igen milyet?

Mik voltak a tapasztalatok?

2018. júl. 28. 14:01
 1/9 anonim ***** válasza:

Hatha jóga, zazen, vipasszána.

Mindegyik működik, attól függően, hogy mennyire csapongó az elméd, minél szétszortabb vagy annál szilárdabb tárgya kell, hogy legyen a meditációdnak, aztán folyamatosan lehet finomítani őket.

2018. júl. 28. 17:19
 2/9 anonim ***** válasza:
A meditáció lényege a közvetlen kapcsolat a felsőbbrendűvel (aztán, hogy ez isten vagy egy idea, arról már lehet vitatkozni). Tehát nincs duma vagy körbejárás, hanem lazulás van és összpontosítás egyszerre. Ha ez összejön, akkor az nagy segítség a hétköznapokban.
2018. júl. 29. 14:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Igen.

Attól függően, hogy mi a célod a meditálással, tudok klf módszereket ajánlani.

Mi a célod?

2018. júl. 29. 18:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Mi a klf módszer? A célom,amit a 2. Leírt.
2018. júl. 29. 19:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Jó amit leírtam, de ződkéz nem lett belőle:) 2es vagyok:) ide is tolhatsz egyet. Technikailag ki lehet próbálni dolgokat, úgyi skiderül mi neked a legjobb:) Amúgy nem kell feltétlen nagyon nekikészülni és simán tudom séta közben is csinálni:)
2018. júl. 29. 19:17
 6/9 anonim ***** válasza:

hármas vagyok

klf=különféle

Ha az a célod, ami a második hozzászólónak, akkor kövesd az általa javasolt módszert.

2018. júl. 29. 19:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem.írt.konkrét módszert csak nagyjábóli iránymutatást
2018. júl. 29. 20:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Úgy látom itt elakadt
2018. júl. 30. 11:08
 9/9 anonim válasza:
Kivonás meditációt próbálgatom most. De meditáció az is, ha kimész egyedül a természetbe és figyelsz a környezetedre. Teljesen kiüríted az elméd, teljesen a jelenben vagy, mármint nem csak fiziológiailag, hanem az elméd is a jelenben van. Ez is egyfajta meditáció.
2018. aug. 7. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!