Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek megtanulható a...

Szerintetek megtanulható a levitáció? Meditálással képes lehet az ember lebegni?

Figyelt kérdés
lebegés,meditáció,ember

2018. júl. 19. 09:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%

"föleg a szívcsakrának kell erösnek lennie."

Nekem hihetetlenül erős a szívcsakrám mégsem tudok repülni.

Állításod tehát nem igaz.

2018. júl. 20. 08:08
 12/16 anonim ***** válasza:

Nézd meg az AZ című filmet..garantáltan nem akarsz majd lebegni ;)

Egyébként szerintem nem lehetséges..bármi lebegés, amit eddig láttam, kamu volt.

2018. júl. 20. 12:56
 13/16 anonim ***** válasza:
24%

ostoba! nem a szívednek kell erösnek lennie, hanem a SZÍVCSAKRÁDNAK. CSAKRÁNAK!!!

azt sem tudod, hogy mi az a csakra.

azt sem tudja az emberiség 99%-a, hogy mi az a csakra, csakrák és föleg azt nem tudják,hogy hogyan kell azokat kinyitni és megerösíteni. Tehát aki a 99-be tartoztik semmit nem tud és semire nem képes. Ezek vagytok TI.

Nekem erös a szívcsakrám. Csakhogy a többi csakra is szükséges hozzá.tul gyenge két csakrám és így nincs meg hozzá a kellö egyensuly És persze az aurám sem olyan erös, hogy képes legyek rá, legalább egy másodpercig.

Akik az 1%-ba esnek és sokmindent tudnak és sokmindenre képesek iszonyuan féltik ezt a tudást és így nem osszák meg senkivel sem. Én meg ugy vagyok vele,hogy tul bizarr az eredete és nemsokan fogadnák el. vagyis senki, mert mindenki ostoba hozzá, korlátlan, kételyeskedö és föleg gyáva. Sokan hisznek istenben. sokan csak erre a hitre támaszkodnak. csak istenre támaszkodnak, mert nem képesek sokan bízni önmagukban. akik pedig nagyon bíznak magukban azok rögtön megijednek,ha rájönnek az igazságra és nem képesek azt elfogadni.

a sok halandzsázást mellé csak azok érthetik akik igenis sokkal többre képesek, mint egy átlagos ember.

2018. júl. 20. 18:40
 14/16 Todboy válasza:
100%

Utolsó, látom a butaságot és vetítés művészetét azért sikerült megosztaniuk veled, de hidd el nyelvtanórára nagyobb szükséged lett volna.

Plusz netto tiszteletlenség az ősök tanait halandzsának nevezni.

U.I.:

Az sem lett volna baj, ha a világ kritikus szemléletét is megosztották volna veled, sebaj, majd egy másik életben talán felismered, hogy az embernek fontos volna napestig olvasnia, tanulnia, és képeznie magát.

2018. júl. 20. 19:01
 15/16 anonim ***** válasza:

#13.

Szövegértő képességed, gyermeteg fogalmazásmódod, infantilis helyesírásod és nagybetűs nyomatékosításaid inkább műveletlenségről tanúskodnak, mint mindent tudásról.

Nagyon az út elején jársz még, és attól tartok az is zsákutca.

Ha gondolod, esetleg fuss neki még egyszer annak a mondatnak! Nem olyan bonyolult.

Szorítok neked.

2018. júl. 20. 20:28
 16/16 anonim ***** válasza:

Hogy mi értelme a levitációnak? Egyrészt le tudod törölni a szekrény tetejét létra nélkül másrészt egy pillangó puki mértékre van a telekinézistől illetve a repüléstől. Ne mond, hogy azok nem mozgatták még meg a fantáziád.

Ha nem is gyorsan de ha már a séta tempónál gyorsabban tud valaki repülni már megéri xD mert akkor mehet légtávban, hamarabb odaér.

2019. márc. 29. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!