Te mit üzennél magadnak a múltba, amikor még gyerek voltál?
- ne halogassak semmit!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (borzasztó tulajdonságom)
- amíg suliba járnék nyaranta diákmunkáznék (nem voltunk egyáltalán rászorulva anyagilag de a mai fejemmel csinálnám ezerrel még akár külföldre is kimennék táboroztatni arra a 2-2,5 hónapra)
- és utaznék (a legjobb barátnőm 18 éves kora óta minden évszakban elmegy valahova és mindig hívott engem is de lusta szar voltam :D Persze családtól máig hallgathatom, hogy inkább otthon peshettem minthogy világot láttam volna)
Nem vagyok még most sem öreg a 25 évemmel de már utazás helyett a közös jövőnkre fókuszálunk a barátommal :)
- csapjak akkora hisztit fogászaton, amikor fogszabályzót javasolnak, hogy a szüleim verjék ki a fejükből az egészet, és vessék el a fogszabályzó ötletét
- tanuljak meg verekedni (lányként)
- feleseljek vissza az elsős tanítónőmnek
- ha más nem is, én bízok benne, és saját magáért szeretem
- hogy 28 éves kora előtt szabályoztassa a fogait
- lottó számokat
1. Szellemileg légy autonóm!
(így nem kell rossz kapcsolatokba kerülni)
2 A vágyaid tárgyát ha már megszerezted, ne engedd el!
(pl ne adjam el a Porschét, amire oly sokat vágytam, aztán sajnos egyszer eldurrant az agyam a leszegényedés miatt és eladtam, azóta is bánom)
3. Markánsabban érdekérvényesíts!
(Ne hagyd magad érzelmileg zsarolni)
Én egyébként inkább a szüleimnek üzennék, túlságosan burokban tartottak, ez pedig nagy hiba volt. Azt kérném tőlük, hogy bízzanak bennem jobban, vigyenek gyógytornára és sportolni, hogy erősödjön meg a szívem, ne erőltessék azt a nyavalyás zongorát a hülyébbnél hülyébb zenetanárokkal (akiket én kifogtam), használjuk ki a vasúti utazási kedvezményt külföldre is, nyugodtan engedjenek el táborba, amint lehet... Persze jóval több lenne 3-nál, de ezek mind fontosak.
Illetve apámnak lehetősége lett volna egy külföldi munkára, de a családra hivatkozva nem fogadta el, pedig mind mehettünk volna, talán az a sok gond nem lett volna, ha azt elfogadja, és repülőre ülünk, anyai nagyanyám nem fúrta volna a szüleim házasságát, anyám munkáját, a gyerekkoromat, elég távol lettünk volna a családban a legkárosabb hatástól...
1. húzz ki külföldre sokkal előbb, tanulással semmire se mész abban a putri országban
2. tanulj meg zongorázni
3. ne bízz senkiben, soha ne legyen kapcsolatod
vagy izire játszok és csak a lottoszámok, azt annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!