Léteznek autista kísértetek?
Én mint elszenvedője a kérdésnek, megpróbálok válaszolni. (Nem, nem haltam meg, csak autista vagyok.)
Na 5-ös, te se tudsz semmit se az autizmusról...
1-es, az a helyzet, hogy nem. Az autisták nem a testük miatt olyanok, amilyenek (na jó, ha nem feltételezzük a szellemek létezését akkor igen, mert csak ezzel az egy dologgal magyarázható). Ha léteznek szellemek, akkor az autizmus mindenképpen a szellem tulajdonsága kell hogy legyen, és ha a szellem tovább él, akkor az autista szellemként él tovább.
Persze ha nem hiszünk a szellemekben, akkor kizárólagosan csak testi rendellenesség lehet. Viszont ennek az alappillére meggátolja a kérdés alappillérének létét.
Persze biztosat nem tudok mondani, csak közelit, még nem haltam meg.
Kedves #5, én autista vagyok, és 137 az IQ-m, ami valószínűleg magasabb, mint a tied.
Nem hiszek a kísértetekben, de ha mégis van lelkem, az is bizonyára autista.
wikiről másolva, nem mintha szentírásnak venném, de
"Az autizmus spektrumzavar (a kifejezésben a spektrum szó arra utal, hogy az autizmusnak számtalan megjelenési formája van) egy idegi-fejlődési rendellenesség,[1] ami csökkent mértékű társadalmi kapcsolatokban, kommunikációs képességekben, abnormális viselkedési és érdeklődési mintázatokban nyilvánul meg. Bár az eredete ismeretlen, a genetikai tényezők fontosnak tűnnek. Okait jelenleg is kutatják."
Egyébként volt egy film, talán az odaát, amiben ezt a kérdést is felvetették az egyik részben. Ott a szellem nem volt autista, mivel ez int írtam, idegi-fejlődési rendellenesség, ez kb olyan, mintha a túlvilgon is cukorbeteg lenne az ember, vagy lisztérzékeny, vagy szívbeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!