Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Léteznek autista kísértetek?

Léteznek autista kísértetek?

Figyelt kérdés
Ugye vannak autista emberek. Ha meghalnak akkor autista szelleme lesz?

2018. júl. 7. 22:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%
Szerintrm nem. Ugye ezeknek azebereknek idegi fejlődési rendellenességük van, ami testi korlátnak minősül. A túlvilágon ezesetben a lélek szabadon van, nem a test foglya.
2018. júl. 7. 22:34
 2/12 A kérdező kommentje:
Én szerintem, aki autista, az az is marad
2018. júl. 8. 14:11
 3/12 anonim ***** válasza:
26%
Még normális kísértetek sincsenek, nemhogy autisták. Ezt a kérdést egyedül sikerült összehoznod, vagy volt segítséged?
2018. júl. 8. 14:16
 4/12 A kérdező kommentje:
Szerintem igenis léteznek szellemek! Itt az a kérdés hogy vannak autizmussal boldogulók vagy nincsenek?
2018. júl. 8. 22:14
 5/12 anonim ***** válasza:
12%
hahaha képzeld csak el hogy kísért egy autista szellem, és nem mozognak a tárgyak vagy nyílnak ajtók hanem csak értelmetlen bleugrlbelleheheh fogykos autista visításokat hallasz kényelmetlenül közelről xD amúgy nem, nem hiszem hogy vannak. szellemek szerintem is léteznek, de nem mindenkiből lesz az.. szerintem ezekben az értelmi fogyatékosokban lélek sincs amiből lehetne szellem, csak egy üres váz egy beteg aggyal. ezért se sajnálom őket. mint egy hibás program.
2018. júl. 9. 20:54
 6/12 anonim ***** válasza:
Igazán kedves vagy utolsó, de tényleg.Ezek szerint a diszgráfiás is pusztuljon, meg mindenki, akinek 7p az IQ-ja... Lehet amúgy, hogy vannak autista vagy más szellemi problémával küzdő szellemek. Simán el tudom képzelni.
2018. júl. 11. 23:11
 7/12 anonim ***** válasza:
70-et akartam írni, bocsi, telóról nehezebb írni. :D
2018. júl. 11. 23:13
 8/12 anonim válasza:

Én mint elszenvedője a kérdésnek, megpróbálok válaszolni. (Nem, nem haltam meg, csak autista vagyok.)

Na 5-ös, te se tudsz semmit se az autizmusról...

1-es, az a helyzet, hogy nem. Az autisták nem a testük miatt olyanok, amilyenek (na jó, ha nem feltételezzük a szellemek létezését akkor igen, mert csak ezzel az egy dologgal magyarázható). Ha léteznek szellemek, akkor az autizmus mindenképpen a szellem tulajdonsága kell hogy legyen, és ha a szellem tovább él, akkor az autista szellemként él tovább.

Persze ha nem hiszünk a szellemekben, akkor kizárólagosan csak testi rendellenesség lehet. Viszont ennek az alappillére meggátolja a kérdés alappillérének létét.

Persze biztosat nem tudok mondani, csak közelit, még nem haltam meg.

2018. júl. 18. 19:32
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves #5, én autista vagyok, és 137 az IQ-m, ami valószínűleg magasabb, mint a tied.

Nem hiszek a kísértetekben, de ha mégis van lelkem, az is bizonyára autista.

2018. júl. 18. 22:12
 10/12 anonim ***** válasza:

wikiről másolva, nem mintha szentírásnak venném, de

"Az autizmus spektrumzavar (a kifejezésben a spektrum szó arra utal, hogy az autizmusnak számtalan megjelenési formája van) egy idegi-fejlődési rendellenesség,[1] ami csökkent mértékű társadalmi kapcsolatokban, kommunikációs képességekben, abnormális viselkedési és érdeklődési mintázatokban nyilvánul meg. Bár az eredete ismeretlen, a genetikai tényezők fontosnak tűnnek. Okait jelenleg is kutatják."

Egyébként volt egy film, talán az odaát, amiben ezt a kérdést is felvetették az egyik részben. Ott a szellem nem volt autista, mivel ez int írtam, idegi-fejlődési rendellenesség, ez kb olyan, mintha a túlvilgon is cukorbeteg lenne az ember, vagy lisztérzékeny, vagy szívbeteg.

2018. júl. 19. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!