Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Sokan miért hisznek benne...

Sokan miért hisznek benne hogy mi emberek nem csak test vagyunk?

Figyelt kérdés
Sokan hisznek abban hogy van bennünk valami "lélek" ami a halál után is megmarad. De olyan sok dolog mutat ellene..

2018. júl. 6. 13:15
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:

Végre egy értelmes válaszoló a sok buta között

2018. júl. 7. 00:06
 22/49 anonim ***** válasza:
84%

szoval nem választ akarsz hanem csak azt hogy azt vallják amit te.

de neked sincs arrol semmi bizonyitekod ami a te állitasodat igazolná..

2018. júl. 7. 05:22
 23/49 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, tegyük fel, hogy nincs lelkünk, de ha én lélek nélkül képes vagyok beszélni és érezni, akkor a ruháim is képesek rá. :-)
2018. júl. 7. 08:26
 24/49 anonim ***** válasza:
73%

tehat ha mi erzunk lelkunk is van, nem vagytok okosak, mar meg ne haragudjatok.

Meg ne probaljatok olyanrol meggyozni a masikat ami nincs is. Minden erzelemnek megvan a tudomanyos bizonyiteka, olvass utanna.

- tehát ezt tartod "végre értelmes válasznak"?

Azt hiszem felesleges neked írni. Ha így maradsz, ezen a szinten, le kell mondanod az összes műalkotásról, a művészetekről, szellemi tevékenységről. Ám ha jó neked így, akkor kitűnő rabszolga lehetsz a lélekölő futószalag mellett - mert nincs mit öljön az embertelen munka.

Ebből a tudatállapotból akartak a válaszolók kisegíteni - kivéve az általános iskolás "végre értelmest".

Viszontlátásra.

2018. júl. 7. 08:47
 25/49 anonim válasza:
16%
21es vagyok, ez eleg gyenge erv a lelek letezese melett foleg, hogy az evolucio miatt alakultak ki ezek az erzesek, de ezt beszelhetem a csokonyos szegeny embernek aki itt probalja a sajat igazat beadni.
2018. júl. 7. 12:12
 26/49 A kérdező kommentje:

Ennyi trollt... 😨

#25 👍(az egyetlen normális az ő válaszai)

2018. júl. 7. 13:02
 27/49 anonim ***** válasza:
100%
Csak az a jó válasz, aki veled egyetért? Akkor minek kérdezel?
2018. júl. 7. 13:08
 28/49 A kérdező kommentje:

Nem kell hogy egyetértsen velem a válaszadó, viszont azt elvárom hogy ne sületlenségeket irjon. (Mint ti)

2018. júl. 7. 13:26
 29/49 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szomorú,hogy Te egy lelketlen valaki vagy,direkt nem írtam embert .Ha téged csak a tested jelent,akkor az

állatnál lejjebb állsz.Test-lélek-szellem.Erről hallották már?

2018. júl. 7. 16:46
 30/49 A kérdező kommentje:

Nem hiszek a szellemekben. Én Istenben hiszek igazából, ő teremtette az első embereket is.

2018. júl. 7. 16:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!