Ki mit gondol a vonzástörvényéhről?
Figyelt kérdés
Első sorban a Titok c. Filmről beszélek..ird le bátran a véleményed: )2018. júl. 1. 15:10
1/4 anonim válasza:
Szerintem van benne egy kevés igazság, de nem úgy, ahogy a többség hiszi.
A "törvény" nem passzívan hat: vagyis, ha hiszel valamiben, azt nem kapod meg.
Viszont, ha hiszel benne, ÉS KÖZBEN teszel is érte, akkor sokkal jobb eséllyel megkapod.
De ez még mindig nem törvény, hanem csak valószínűség! Tehát nincsen olyan, hogy GARANTÁLTAN megkapod!
2/4 anonim válasza:
A beülsz fotelodba és be akarsz vonzani egy sűlt galambot, nem fogsz jóllakni.
Ha be akarod vonzani, hogy te fotelodban sűlt galambot egyél és megsütöd, sikerülni fog.
3/4 anonim válasza:
A könyvet elolvastam, hittem benne.
Pl.: társkeresés tekintetében semmi változás.
4/4 anonim válasza:
Velemenyem: A hatarozott, celtudatos cselekves kovette sikereknek semmi kozuk nincs vonzashoz, taszitashoz,vagy barmifele mas, hasonlo fizikai erohoz. A vonzas torvenye a fentebb megjegyzett banalis dolog borebe bujva probalja eladni magat a halpiacon. Szemlelteteskeppen: van 1000 ember. Ebbol 100 hisz abban, hogy mentalis szuggesztioval bevonzhat dolgokat az eletebe. Ebbop a 100 embervol 5 ember gazdag. Ez az ot ember bemagyarazza maganak, hogy ok azert gazdagok, mert alkalmaztak a mentalis szuggesztiot. A tobbi kilencvenoy ember bar latja, hogy nem a szuggesztiotol fugg a cselekves eredmenyes mivolta, de mivel ok hinni akarnak, tovabbra is hisznek benne, sot az 5 gazdag ember eloadasara fognak jarni. Inkabb feltetelezik azt, hogy ok maguk rosszul csinaltak, s azert sikertelenek, semmint hogy belatnak, hogy nem ok a sikertelenek, hanem az a keveske 5 ember utolag magyarazta bele ezt a sajat sikertortenetukbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!