Lehet valami jelentősége annak hogy jòk a megèrzèseim?
Azt mèg kifelejtettem hogy sokszor van az h pl felelès előtt tudom h engem fog szòlìtani a tanár vagy ràèrzek arra hogy mikor melyik dogát fogjàk elhalasztnai
17/l
Tudatosan is kezd el ezeket keresni, ne csak magától jöjjön. Amikor nem jön is próbáld néha keresni.
És persze amikor volt egy ilyen, menj végig az élményen, hogy pontosan milyen érzet volt, mi aktivizálta s az érzeten belül fedezz fel minél több részt, amit tudsz es elsőre nem érezted.
Szóval minden ilyen érzet különböző, más komplexuma van. Ezt részletezd magadnak utólag, mint érzet.
De ahogy mondtam, az is fontos, hogy tudatosan is keress ilyeneket, és persze egyre szélesebb körben, ne csak az addig megszokott dolgoknál.
Tisztelt Kérdező!
#6 írja: "Mindenki a sajàt életét teremti meg. Amire gondolunk,akàr rossz, vagy akàr jò,idõvel megvalòsul."
Csak annyit hozzá: ... saját életét teremti meg és éli le.
Van egy tanmese: Milyennek látsz másokat? (ami megvilágítja a jó és/vagy rossz létrejöttének mentális okát)
Jelent-e valamit?
Jelent is meg nem is. Van neked is egyfajta intuitív készséged-képességed, amit Te még(!) észlelsz. Kisgyermek korban, amíg beszélni sem tud a pici, még inkább fogékonyak voltunk erre. Csak a beszédkészség fejlesztésével fokozatosan háttérbe szorul a legtöbb embernél. Pedig vannak dolgok, amik a szavakon túl vannak.
Hogyan tudod fejleszteni. Az is elhangzott már.
De a legfontosabb: csakis végtelen türelemmel. Akarással, erőből nem megy.
Kereshetsz egy tanítót, egy mestert, aki ebben el képes kalauzolni. De vigyázz! Ebben is hallgass a megérzésedre.
Egy gyakorlati tanács: Ne válogass és igyekezz mindig csak nyugodt, higgadt szemlélődő maradni. Bármilyen esemény, inzultus is jön szembe veled. Ne akard kikerülni, mert az lehet egy újabb lecke számodra, amelyet meg kell oldanod. Akkor jó esélyed lesz arra, hogy megtaláld a helyes utat, az utadat, ami tovább vezet ezen az ösvényen.
Az ERŐ legyen Veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!