Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen paranormális/ijesztő...

Milyen paranormális/ijesztő élményetek van?

Figyelt kérdés
Paranormális, ijesztő történeteket "creepypastákat" gyűjtök a barátaimnak. Történt már veletek ilyesmi, vagy ismertek ilyen sztorit, amit megosztanátok velem? Köszi a segítséget :)

2018. jún. 6. 18:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
81%
Én egyszer a barátnőmnél aludtam, akkor pont új ágyat vett és letettük a földre a matracot ideiglenesen. Volt a túloldalon szekrényen már régóta egy földgömb félig egy cipősdobozban. Szóval sokszor láttam, hogy stabilan állt, a doboz is egyenesen feküdt és be volt tolva a falig. Hajnalban hatalmas csattanásra riadtam, nem tudtam mi volt, amíg neki nem gurult a kezemnek a gömb. Megnéztük a cipő dobozát, úgy volt, hogy kettő volt egymásba rakva, és a felső ki volt szedve a másikból, így nekidöntve 45 fokban az alsónak. MMég elég sok apróbb dolog volt, egy másik posztban leírtam őket, csak ezt az egyet kihagytam.
2018. jún. 7. 22:44
 22/24 anonim válasza:
100%

Szia!

Én egyszer Erdélyben voltam egy kiránduláson. Egy ősi kastélyban bolyongtunk, idegenvezetővel és magyarázta a kastély történetét. Kicsit lemaradtam a csoportomtól és sétálgattam a táncteremben. Közben észrevettem, hogy a többiek már felmentek a lépcsőn és kezdenek eltűnni egy fenti szobába. Gyorsan utánuk futottam. Féltem, mert már senki nem volt a teremben. De amikor a lépcsőn visszanéztem, nagyon ledöbbentem. Egy női alak lebegett át a tánctermen korabeli nagy szoknyában. Először azt hittem, hogy egy kosztümös beöltözött emberke, de aztán hirtelen eltűnt. Na, akkor kicsit sokkot kaptam.

Egyszer pedig elájultam amikor vért vettek tőlem (tudom, ciki, de nem birom a vért) és miközben ájult voltam, a halott mamámmal beszélgettem. Sajnos mire magamhoz tértem, nem emlékeztem mit mondott.

Egyszer egy ufo-t is láttam. Sőt azt ketten is láttuk a barátnőmmel. Nagyon durva volt. Utólag az ember próbálja megmagyarázni magának, hogy biztos csak képzelődött.

2018. jún. 10. 11:07
 23/24 anonim ***** válasza:
85%
Engem prankel folyamatosan valami lény, mert mindig éjszaka megmozdul a kuka, közben full egyedül vagyok a szobában.
2018. jún. 14. 22:53
 24/24 anonim ***** válasza:
70%
#6-osnak: a veled történtek jól bemutatták a hőtágulást. Semmi paranormális nem volt benne, csak fizikaórán kellett volna figyelni. :)
2018. júl. 17. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!