Milyen paranormális/ijesztő élményetek van?
Szia!
Én egyszer Erdélyben voltam egy kiránduláson. Egy ősi kastélyban bolyongtunk, idegenvezetővel és magyarázta a kastély történetét. Kicsit lemaradtam a csoportomtól és sétálgattam a táncteremben. Közben észrevettem, hogy a többiek már felmentek a lépcsőn és kezdenek eltűnni egy fenti szobába. Gyorsan utánuk futottam. Féltem, mert már senki nem volt a teremben. De amikor a lépcsőn visszanéztem, nagyon ledöbbentem. Egy női alak lebegett át a tánctermen korabeli nagy szoknyában. Először azt hittem, hogy egy kosztümös beöltözött emberke, de aztán hirtelen eltűnt. Na, akkor kicsit sokkot kaptam.
Egyszer pedig elájultam amikor vért vettek tőlem (tudom, ciki, de nem birom a vért) és miközben ájult voltam, a halott mamámmal beszélgettem. Sajnos mire magamhoz tértem, nem emlékeztem mit mondott.
Egyszer egy ufo-t is láttam. Sőt azt ketten is láttuk a barátnőmmel. Nagyon durva volt. Utólag az ember próbálja megmagyarázni magának, hogy biztos csak képzelődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!