Van valaki/valami a szobámban? Vagy ez inkább pszichés?
Figyelt kérdés
Folyton úgy érzem, hogy a szobámban van valaki és engem figyel. Elég nagy a házunk, de sehol máshol nem érzem. Nem hiszek ezekben a dolgokban, (vagyis eddig nem hittem). De mikor már 3. hete riadok fel rá álmomban kicsit ijesztő. Nem hiszem, hogy valami gonosz lenne, inkább csak figyel folyton. Az édesapám már nincs köztünk, lehet hogy ennek a gyerekkori traumának a feldolgozása nem sikerült? 5 éves voltam mikor meghalt. Most 21 vagyok. Épp elmével rendelkezem, és nem azt mondom, hogy valaki szelleme vagy démon vagy mit tom én mi, csak érdeklődnék valaki tapasztalt e már ilyet. Gyerek kori trauma? Vagy valami más?2010. jún. 15. 21:22
11/17 anonim válasza:
Szerintem pszichés. Biztos ért mostanában valami, ami felzaklat. Nincs vizsgaidőszakod? Én pl. félek a sötétben, de ha felkavar valami, akkor meg eszembe se jut, sőt, inkább megnyugtat. Ha úgy érzed, egy füstölés vagy házszentelés segíthet, tedd azt, vagy ha úgy gondolod, imádkozz, hordj talizmánt, ilyesmi. Az a lényeg, hogy a lelked nyugodjon meg. Hidd el, ha valamivel sikerül megnyugtatnod magad, nem lesz ilyen kellemetlen élményed többé.
12/17 A kérdező kommentje:
Házszentelés nálam nem lehet, én református vagyok. kedves válaszoló, de vizsga időszakom van :) Hajtok a 4,5re. Gondolod azért???? :D
2010. jún. 16. 01:13
13/17 anonim válasza:
szia! szerintem próbálj megnyugtató zenére elaludni, persze előtte fáraszd le kicsit magad, hogy tudjál nyugodtan aludni. A másik tippem meg az, hogy írd le egy papírra szóról szóra hogy milyen érzés volt hogy történt, mikor úgy érezted, figyelnek. És dugd el utána a papírt olyan helyre, ahol nem fogod megtalálni. Ezt csináltam én is régen, állandóan betörős álmom volt, nagyon sok, nagyon rettegtem, mármint atudatalattim, ha ilyeneket álmodtam, és megcsináltamezt hogy leírtam az összeset egy papírra, azóta sem volt! :) sok sikert! ;)
14/17 anonim válasza:
Szia! szerintem ez egy szellem lesz. Valószínű, hogy édesapád, mert a jelenlétét alvás közben észlelheti a tudatalattid, és hirtelen kapcsol egy ingert, hogy "húha, itt van apa, de... várjunk csak. Ő már nem él, tehát itt baj van! Ébresztő!" Ekkor kelsz, riadsz fel az alvásból, és valószínűleg ezután már annyira aktívvá válik a tudatod, hogy a tudatalattidat elnyomva képtelen lesz a szellem érzékelésére...
15/17 anonim válasza:
Mondjuk te ott vagy a szobában. Az már valaki, nem?
16/17 anonim válasza:
egy kacsa megfigyelése alatt állsz.
Ezen szakadok xDXdXd
17/17 anonim válasza:
En is vagyok igy neha ,de ienkor azt szoktam tenni ,h nem figyelek ra es azutan mar nem erzem ,h valaki figyelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!