Nagyon mélyen fáj egy énekes elvesztése. Hogyan lehetséges? Talan egy előző életemben egy szerettem volt?
Figyelt kérdés
Soha nem találkoztam vele személyesen, egy koncertjén voltam és imadtam a zenéjét. Mikor meghalt akkora fájdalmat éreztem mint még soha és ez már lassan egy éve volt, de még mindig ugyanugy sírok miatta.2018. jún. 3. 14:48
11/14 anonim válasza:
Persze, gondolom, mais rendszeresen hallgatod a zenéit, így érthető, hogy időbe telik.
13/14 anonim válasza:
Már kötődtél hozzá; az életed része lett; érzelmileg-zeneileg valami olyat adott; mutatott; amit más nem tud bepótolni neked. Talán néztél vele interjúkat, megkedvelted a személyiségét is, egy üde színfolt volt az életedben; a zenéjével meg a személyiségével együtt. Lehetséges az is, hogy előző életetekben volt köztetek valami; de egyébként akkor mind az összes mondjuk 4millió rajongójával pl lett volna szerelmi kapcsolata, aki szerette; hallgatta őt? Szóval tényleg nagyobb az esélye, hogy nem volt köztetek semmi, és a zenéje meg személyisége miatt érintett meg ez a hír; de ez még azért nem zárja ki azt, hogy mégse lehetett volna közöttetek semmi valamelyik előző életetekben; de nem is bizonyítja; nem is garantál semmit; tehát amikor így szeretsz valakit, és híres; akkor nem feltétlenül volt köztetek valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!