Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Volt már olyan veled, hogy...

Volt már olyan veled, hogy lepergett előtted az életed?

Figyelt kérdés
Ha igen, tudnál mesélni róla?

2018. máj. 31. 15:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Volt. Haver elaludt a volánnál, a többit kitalálod. :-))

Azt mondanám, nem az élet pereg le, csak abból képek. Kb úgy néz ki, hogy egy-egy fontosabb eseményről van emléked(egy kép), ezek mintha egymás alá lennének ragasztva. Olyan így mint egy diafilm, de nincs idő nézegetni, ilyenkor mintha valaki megrántaná, egy tizedmásodperc alatt végigszalad a szemed előtt.

2018. máj. 31. 15:14
 2/5 A kérdező kommentje:

Miért történik ez? <-- ezt is oda kellett volna írnom.

Nekem is ilyen volt, az egész egy pillanat alatt történt

2018. máj. 31. 15:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nos... Volt már mivel elég sokszor volt majdnem balesetem.

A legutóbbi az volt mikor majdnem agyonvágott az áram. Csak egy kicsi hiányzott

Meg volt mikor majdnem elcsapott egy vonat , egy busz , majdnem be neki vágódtamm az asztal sarkának , hogy meg majdnem leszurtam magam...azután is mondhatni lepergett előttem az életem :D

És még mielőtt valaki megkérdezné.. A válasz nem. Nem akarom megölni magam. Ezek mind véletlen művei. De ezek után úgy komolyan át gondolom az életem... Mert ugye meg is hallhattam volna.

2018. máj. 31. 15:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Velem is elfogult... aztán meghaltam.
2018. máj. 31. 15:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen..

Rosszkor előzött kollégám, anyósülésen ültem. Csak képeket láttam, meg nem a teljes életem, arra azért kevés volt az idő..de mintha lassított felvétel lett volna az előzés is. (Sikerült a kocsit megelőzni és épphogy megúsztuk a csattanást a busszal.)

25N

2018. jún. 1. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!