Volt már olyan veled, hogy lepergett előtted az életed?
Volt. Haver elaludt a volánnál, a többit kitalálod. :-))
Azt mondanám, nem az élet pereg le, csak abból képek. Kb úgy néz ki, hogy egy-egy fontosabb eseményről van emléked(egy kép), ezek mintha egymás alá lennének ragasztva. Olyan így mint egy diafilm, de nincs idő nézegetni, ilyenkor mintha valaki megrántaná, egy tizedmásodperc alatt végigszalad a szemed előtt.
Miért történik ez? <-- ezt is oda kellett volna írnom.
Nekem is ilyen volt, az egész egy pillanat alatt történt
Nos... Volt már mivel elég sokszor volt majdnem balesetem.
A legutóbbi az volt mikor majdnem agyonvágott az áram. Csak egy kicsi hiányzott
Meg volt mikor majdnem elcsapott egy vonat , egy busz , majdnem be neki vágódtamm az asztal sarkának , hogy meg majdnem leszurtam magam...azután is mondhatni lepergett előttem az életem :D
És még mielőtt valaki megkérdezné.. A válasz nem. Nem akarom megölni magam. Ezek mind véletlen művei. De ezek után úgy komolyan át gondolom az életem... Mert ugye meg is hallhattam volna.
Igen..
Rosszkor előzött kollégám, anyósülésen ültem. Csak képeket láttam, meg nem a teljes életem, arra azért kevés volt az idő..de mintha lassított felvétel lett volna az előzés is. (Sikerült a kocsit megelőzni és épphogy megúsztuk a csattanást a busszal.)
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!