Itt az egyik válaszoló leírja, hogy már körbeutazta európát sőt egyszer ellopott egy jelszót.
Nem az a kérdés hogy maga a jelenség létezik-e mert többen is leírták hogy igen. Párszor nekem is sikerült véletlenül de én a ház környékét nem tudtam elhagyni. Nem is szórakozok ezzel mert szerintem túl parás. (Ha elrontod kapsz egy alvásparalízist az meg tiszta horror)
Tényleg a jogi oldala érdekelne, mert ezzel nagyon könnyen vissza lehet élni. Vagy a modern kormányok nem ismerik el ennek a létezését? Van olyan ország ahol van erre törvény?
Ha csupán "érdekelNE", akkor várjad meg, míg tényleg érdekel.
Ha pedig már komolyan érdekel, vedd meg a Btk-t és rágd át magad rajta.
Ami nincs benne, azt nem büntetik.
2018. máj. 29. 21:06
12/26 anonim válasza:
Édes Istenem, sok hülyeséget olvastam már, de ekkorát még soha!
2018. máj. 29. 21:15
13/26 anonim válasza:
Nem zavar, hogy csak álmodtál? Ennyi erővel amikor azt álmodtam, hogy Sonic figura vagyok, és van még 3 másik testvérkém és óriás kaszáspókok lábai körül repkedünk, akkor az is asztrális kivetülés volt egy Nintendó belsejében? Úr isten...
2018. máj. 29. 21:52
14/26 Metionin válasza:
Ha senki sem látja őt ahogy ott repked, akkor nem tudják elkapni és megbüntetni sem. Ez kb olyan hogy ha pl. láthatatlanná tudnék válni és átmennék a határon, az jogilag ugyanúgy illegális mert átmentem de mivel nem lát senki, nem tudnak felelősségre vonni.
2018. máj. 29. 22:29
15/26 anonim válasza:
Ha képes lennék ilyenre, akkor jó nagy titokban tartanám. :-D
2018. máj. 29. 22:34
16/26 anonim válasza:
Ha az asztráltestemmel megdugom az asztráltestét úgy, hogy ő nem akarja, az nemi erőszak?
2018. máj. 29. 22:39
17/26 anonim válasza:
Ugye csak megjátszod, hogy hülye vagy, kedves kérdező?
2018. máj. 29. 23:08
18/26 anonim válasza:
Én most megpróbálom komolyan venni a kérdésedet: ha létezne ilyen a jogban,mégis, hogy a búbánatban zajlana a bizonyítás?
2018. máj. 29. 23:17
19/26 A kérdező kommentje:
Utolsó hát ez az: nem lehet bizonyítani. Pont ezért hivatalosan nem is létezik.
A nagyon vicces hozzászólóknak: én is nagyon félek ettől a jelenségtől de hiába tagadjátok a létezését akkor is létezik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!