Jogilag minek számít az amikor valaki asztrális kivetülés közben jelszavakat lop vagy illegálisan átlépi az államhatárokat?
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__..
Itt az egyik válaszoló leírja, hogy már körbeutazta európát sőt egyszer ellopott egy jelszót.
Nem az a kérdés hogy maga a jelenség létezik-e mert többen is leírták hogy igen. Párszor nekem is sikerült véletlenül de én a ház környékét nem tudtam elhagyni. Nem is szórakozok ezzel mert szerintem túl parás. (Ha elrontod kapsz egy alvásparalízist az meg tiszta horror)
Tényleg a jogi oldala érdekelne, mert ezzel nagyon könnyen vissza lehet élni. Vagy a modern kormányok nem ismerik el ennek a létezését? Van olyan ország ahol van erre törvény?
Nincs rá törvény, ugyanis a tudomány szerint ilyen nincs.
Holott végeztek ezzel kapcsolatban kísérleteket a régi időkben.
Így, ezt nem tudod elszámolni, semmilyen módon!
Ha el lehetne, akkor elismernék az egész ezoterikus és spirituális témákat és világot! :)
"Ezzel kapcsolatban a pszichiátriai szakrendelésen tudnak majd megfelelő kezelésben részesiteni, hogy a jelszavaink biztonságban legyenek tőled."
Te már megkaptad a "kezelést"
Tökmindegy, hogyan lopod a jelszavakat, ha visszaélsz velük.
Asztráltestben nyugodtan átlépheted az államhatárokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!