Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelenthet ez a kép/látomás?

Mit jelenthet ez a kép/látomás?

Figyelt kérdés
Lecsuktam a szemem pár másodpercre és hirtelen nagyon félelmetes érzés járt át és azt láttam, hogy egy feketeségben anyósom egy fekete bársonyból készült trónszékbe ül, vele szemben pedig egy férfi foglal helyet, ő tiszta sötétségben van (a férfiról nem tudom, hogy a férjem e vagy az édesapja)
2018. máj. 10. 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Paralizisnek hivjak. Semmi koze az ezkteriahoz.
2018. máj. 10. 17:14
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
Ez általában az anyósok szokványos kinézete vagy benyomása, ahogy trónszékben próbálnak uralkodnak a vők felett. Ebben nincs semmi különleges!
2018. máj. 10. 17:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igen az anyósokról ezt tudtam, de nem értem, hogy miért volt minden feketében és miért éreztem akkora félelmet hirtelen? Valami rosszat akarnak velem tenni vagy esetleg velük történik valami rossz? A kapcsolatunkat elég jónak mondanám, ritkán találkozunk, neten tartjuk a kapcsolatot. Nincs bennsőséges viszony köztünk, de nem is utáljuk egymást :)
2018. máj. 10. 17:50
 4/6 anonim ***** válasza:

"miért volt minden feketében és miért éreztem akkora félelmet hirtelen?"

Köztudott, hogy mindennek megvan a maga motívuma, a sátánizmusnak vagy a vallásnak is. Az anyós viszont egy magasabb kategóriában tartozik... uralkodói vagy valami hasonló. Az ilyen "átlagos " látomások egy átlag feletti vagy alattiaknak különösnek tűnhetnek, viszont mi "áldozatok" tudjuk, hogy ezek az előrejelzések tök átlagosak. Olyan ez, mint Pókembernél a veszélyérzett. Szal nyugodj meg és fogad őszinte részvétem!

"A kapcsolatunkat elég jónak mondanám, ritkán találkozunk, neten tartjuk a kapcsolatot."

Ööö... akkor valószínűleg egy agresszív fajtát fogtál ki "passzív-agresszív" jónak mutatja magát, de amint megsérted a picike lányát... fogalmazzunk úgy, hogy ne legyen tányér a közelben. Kb. úgy képzeld el, mint egy bérgyilkost. A neten tartjátok a kapcsolatot, szóval lesz alibije.

2018. máj. 10. 18:27
 5/6 anonim ***** válasza:
2018. máj. 10. 19:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Hűha! Milyen családba házasodtál te be?!
2018. máj. 11. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!