Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Voltak már homályos álomszerű...

Voltak már homályos álomszerű emlékeitek, melyekről úgy éreztétek, hogy nem történtek meg?

Figyelt kérdés
Igazából nem is emlékekről lenne itt szó, lehet ez akár egy érzés, egy hely, egy anyag, egy kép. Akármi.

2014. nov. 21. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, nem túl jó érzés.
2014. nov. 21. 20:15
 2/6 A harmadik szem ***** válasza:
Miután kiütöd magad és elájulsz emlékezetkieséssel, általában így maradnak meg benned az emlékek amik kiesnek. Mintha csak álmodtad volna, zavaros, kivehetetlen és nagyon sok dologra nem emlékszel, csak nagy vonalakban.
2014. dec. 2. 19:25
 3/6 anonim válasza:
igen
2014. dec. 11. 21:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Mit ertesz ki utes alatt? Egyszer sem ajultam meg el. Nem tudom honnan jonnek ezek az erzesek, valoszinu h a tudatalattimbol olyan almok melyekre nem emlekszek. Valamelyik nap bevillant egy nagyon regi tobb eves almom. Es annyira jelentektelen, soha nem foglalkoztam vele, soha nem jutott eszembe, csak akkor ebredes utan. Most mar nem emlekszem mi volt, csak arra hogy bevillant.
2014. dec. 11. 22:17
 5/6 anonim válasza:
Nekem is voltak hassonlo bevillanasok,el nem tudom magyarazni de beszelnek rola csak tisztan latok stb kimeljenek :D valaki??
2017. nov. 11. 23:43
 6/6 anonim válasza:
Meg mindig varok a temaba beszelgeto partnert, tovabba se jojjenek foldontuli halandzsaval es ezoterikaval igen koszonom.:D
2018. febr. 2. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!