Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Füstölőrúd lehet romlott?

Füstölőrúd lehet romlott?

Figyelt kérdés

Azt írják a füstölő rudakról, és az eladók is azt hangoztatják, legalább 3-4 évig jók a füstölők. Viszont gyakran észlelem, hogy bizonyos füstölőpálcák akár egy hónap alatt is meg tudnak romlani.

Pedig száraz, sötét helyen tartom, normál hőmérsékleten.

Van, mikor ugyanabból a márkából, fajtából az egyik csomag füstölőpálca jó illatú, míg a másik ugyanaz a fajta elektromos szagú.

A gyümölcsös illatok a legrosszabbak - a vaníliásak akár hetek alatt bebüdösödnek, és rémes szagot bocsátanak ki.

Találkozott valaki ezzel a problémával?

2018. máj. 7. 12:45
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Nekem nem volt még ilyen gondom. Van amelyik több éves és semmi baja :S Bár én a "klasszikisabb" illatokat szoktam venni.
2018. máj. 7. 13:01
 2/7 anonim ***** válasza:
52%

az hogy mikor vetted és az hogy mennyit állt a boltban nem jut eszedbe?

Esetleg még add hozzá, hogy mennyit állhatott egy raktárban, egy konténer hajóban.

Ezért kerül a jó minőségű füstölő sokba.

200-300 forintért hulladékot kapsz, 500 ért már jót.

De az igazi minőségi indiai füstölők azok 1000 forintos áron mennek.

2018. máj. 7. 13:15
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Nekem van egy doboz indiai kb 2 éve és elment a jó illata, kimondottan allergizálóan büdös lett.
2018. máj. 7. 15:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Elektromos szagú?
2018. máj. 7. 18:22
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen - akkor valószínűleg helytelenül tárolták az üzletben, vagy nagyon régi. Kisvárosban lakom, egy helyen árulja egy kínai - de az egész szériája büdös. Mikor Budapesten veszek, az többnyire jó illatú. Megfigyeltem: kínai üzletekben ugyanaz a márka gyakran büdösebb, mint máshol.

A minőség: vannak isteni illatú Hem füstölők - ami olcsó kategória - van, olyan, ami két éve megvan, időnként égetek belőle, de azóta is finom. Meg volt olyan, hogy minőségi füstölőrúd fél év alatt tönkrement.

A keleties illatúakat szeretem, pl Santal, Frank Inclese, Cannabis - kipróbáltam cseresznyéset (rémes), vaníliásat (frissen jó, de ez büdösödik a leghamarabb.

Talán az a füstölők titka, hogy nem szabad kínaitól, aluljáróban, gyér forgalmú üzletben venni, csak akkor nagy a forgalom. És inkább kevesebbet vegyünk, ami pár hónap alatt elfogy.

2018. máj. 9. 11:57
 6/7 anonim ***** válasza:
66%
Velem is volt ilyen, egy szellemidéző rituáléhoz szerettük volna használni, Nelson Mandelát próbáltuk megidézni, de sajnos romlott volt a füstölő, ezért helyette a sorozatgyilkos Ted Bundyt sikerült. Azóta folyamatosan kopog a falakban és eldugja a fél pár zokniakat. Szóval vigyázni kell ezzel.
2018. máj. 25. 19:47
 7/7 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Nem mindegy melyik fûstôlô ès honnan származik. Valóban nekem is nem jó tapasztalalataim vannak a Kinaiak árulta fûstôlôkrôl!
2020. dec. 29. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!