Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért romlott le ennyire a...

Miért romlott le ennyire a színvonal az ezotéria témában?

Figyelt kérdés

2014. jan. 20. 23:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Melyik temara gondolsz konkretan?
2014. jan. 21. 00:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan egy bizonyos témára, hanem pl arra, hogy egyesek kamu sztorikat találnak ki vagy trollkodnak. Egy ideig még vicces de most már kezd szerintem egyre több lenni. Konkrét példát nem tudok mondani meg nem is szeretnék most keresgetni.
2014. jan. 21. 00:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Unatkozo gyerekekrol van szo. En az Ezoteria rovatba jarok felvidulni, sokkal jobb, mint a Humor rovat :)
2014. jan. 21. 00:19
 4/10 anonim ***** válasza:
29%
Igazad van, kérdező, a múltkor is megkérdeztem, hogy mi a teendő, ha a álmomban szíriuszi reptiliánokkal találkozom, akik összedolgoznak a földön élő vámpírokkal, de nem kaptam normális választ. Qrva trollok!
2014. jan. 21. 00:32
 5/10 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszoló tökéletes példát hozott. Az ilyenekre gondoltam például.
2014. jan. 21. 08:00
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
utolsó válaszadó egy troll
2014. jan. 21. 08:02
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
mindenki tudja,hogy nincsenek reptiliánok csak reptoidok
2014. jan. 21. 08:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Az ezotériában mindig a béka segge alatt volt a színvonal, szerintem csak te ismerted ki egy kicsit jobban és untad meg, kérdező.
2014. jan. 21. 10:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Nincs itt semmilyen színvonal a kezdetek óta így van ez #8-as Jól módodja ráuntál a folyamatos trollkodásra ne vedd túl komolyan ezt a témát a legtöbb kérdés poénként van feltéve a jó arcokat pedig már régen bannolták létszámleépítés van egyre kevesebben leszünk

Üdv, Jigsaw a túlvilág -ról

2014. jan. 21. 11:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Igazatok van. De az a sz@r, hogy a mostaniak már nem is olyan viccesek. Ugyanazokat a poénokat nyomatják más köntösben. Persze lehet, hogy tényleg csak én untam rá. De ha valaki trollkodik, akkor az legyen már tényleg vicces.
2014. jan. 21. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!