Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan legyek gyakorlott...

Hogyan legyek gyakorlott asztrálutazó?

Figyelt kérdés
2018. máj. 4. 16:21
 1/5 anonim ***** válasza:
énn tudom hogy kell . De am nem mondom el. Mert mindenkinek magától kell rájönni ennyi.
2018. máj. 4. 17:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Első lépésként vedd meg ezt a könyvet: [link]
2018. máj. 4. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:
42%
Úgy, hogy azt hazudod, hogy az vagy. Minden "gyakorlott asztrálutazó" így csinálja.
2018. máj. 5. 10:27
 4/5 Krúdy Gyula ***** válasza:

Útlevél nélkül necces, de nem lehetetlen. Elalvás előtt kiáltsd el magad, hogy: "kedves valaki aki itt vagy vigyél el magaddal", és lógasd vízbe a lábad. TAJ kártyádat ne hagyd otthon, és köss utasbiztosítást. Fontos, hogy ne csak oda jegyet rendelj, és ha egy mód van rá inkább ne hozz haza szuvenírt. Odaát mindenkivel legyél udvarias, és próbáld meggyőzni őket arról, hogy nem vagy finom. Vega életmódra ne hivatkozz. Ha tudsz küldj kérlek képeslapot. Nyáron én is megyek majd ott valamerre, de még nem foglaltam szállást.

A kérdésed részletességéből kiindulva úgy érzem egész jó a válaszom :D. Kicsit szerintem még tréningezd magad az utazás előtti tevékenységekben. Meditálás, meditülés, meditfekvés stb...

2018. máj. 5. 13:17
 5/5 Bátor Tintanyúl ***** válasza:
Gyakorlott asztrálutazó? Hát gyakorlással!
2018. máj. 9. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!