Mágiában gyakorlott személyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék pár ötletet segítséget kérni azoktól akik járatosak a mágiában...és akik valóban nagyon jók benne kérlek azok irjanak privátot vagy bármi köszönöm szépen előre is:)2013. jún. 16. 16:04
1/8 anonim válasza:
Én jártas vagyok a mágiában a Roxforton tanultam és
profin tudok seprűvel versenyezni.
2/8 A kérdező kommentje:
ha nem érdekel a téma minek írsz ide?:)
nem érek rá a hülyeségekre :)
2013. jún. 16. 22:41
3/8 anonim válasza:
Én tudok ajánlani valakit, de priviben. Írj rám.
4/8 anonim válasza:
Ha a mágia igazi titkaira keresed a választ, arra csakis önmagadtól kérhetsz segítséget.A közhiedelemmel ellentétben mágiát tanítani nem lehet, titkait kiadni pedig felesleges, mivel az igazi ősi mágia használatára születni kell.Azonban ne csüggedj 10 emberből, aki a gyakorikérdések.hu-ra regisztálva van, legalább 7nek hihetetlen tehetsége van a mágia használathoz,azonban egyikük sem tudja ezt magárol.Legjobb módszer hogy megtudd, te ezen emberek közé tartozol az, hogy menj oda a hozzád lekzölelebb lévő emberhez, tedd homlokára a tenyered és koncentrálj erősen arra hogy felgyújtod magad, ha sikerül, akkor gratulálok képes vagy mágiát használni.És hogy hogyan oltsd el magad? az nem szükséges, minden boszorkánynak máglyahalál jár.
5/8 anonim válasza:
Támogatom a felettem levőt :)
Ajánlom J. K. Rowlingot, vagy Uri Gellert
6/8 A kérdező kommentje:
ha nem hisztek benne mi a fa*zt kerestek itt? nem vagyok idióta kis naiv emberkék tanácsára kíváncsi ... ;)
2013. jún. 22. 18:44
7/8 anonim válasza:
Potter Albert vagyok. Miben segítsek?
8/8 A kérdező kommentje:
zsírxd
2013. júl. 1. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!