Tegnap este, nem látott valaki Kispest felett lassan ellebegni egy fura piros valamit?
Figyelt kérdés
Kb.50-100m magasan lehetett és egy lufira hasonlított,aminek az alján egy mécses van...Nem csak én láttam és érdekelne,hogy mi lehetett az.2010. jún. 13. 19:52
11/19 anonim válasza:
12/19 A kérdező kommentje:
Igen,ilyen volt:D szóval akkor nem vagyok hülye:)Köszi szépen!Bár kicsit kisebbnek tűnt,de 100,hogy ez volt az.
2010. jún. 13. 20:34
13/19 anonim válasza:
amúgy ez a szr mikor lesik nem gyújtja ki a fákat bozótokat akármit?
14/19 anonim válasza:
"amúgy ez a szr mikor lesik nem gyújtja ki a fákat bozótokat akármit?"
Nem, mert csak akkor jön le, amikor kialszik benne a tűz, és akkor se zuhan, hanem leereszkedik, ahogy kihül benne a levegő.
15/19 anonim válasza:
Otthon, hogy lehet elkészíteni és milyen alapanyagokból ezt a kínai kis lámpiont?
16/19 anonim válasza:
18/19 anonim válasza:
Éppen most készül nálunk a mi kis lámpionunk. Mások is elkészítik itt?
19/19 A kérdező kommentje:
A full sötét utcán,azért elég meglepő tud lenni,ha az ember még nem látott ilyet:D
2010. jún. 13. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!